Peter Jackson says 'Halo'

Βιντεογκέημερς αναθαρρέψτε. Το ντουέτο Peter Jackson-Fran Walsh της τριλογίας του Άρχοντα, και του King Kong, μπήκαν στη λίστα των νεοσύλλεκτων της Universal για την κινηματογραφική μεταφορά του Halo, του first person shooter με την επιδημική συμπεριφορά στα LAN arenas.

Ο Jackson και η γυναίκα του, Fran, ανέλαβαν χρέη executive producers για το Halo, ενώ τα στούντιό τους Weta Digital και Weta Workshop θα καλύψουν τις ανάγκες της ταινίας σε τέρατα, μινιατούρες και ψηφιακά εφέ. Η δουλειά τους στο Halo είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους εργάζονται σε παραγωγή την οποία δε σκηνοθετεί ο Jackson.

Το Halo, που αναμένεται στις αίθουσες κάποια στιγμή μέσα στο 2007, βρίσκεται ακόμη στο στάδιο της συγγραφής του σεναρίου -το οποίο έχει αναλάβει ο Alex Garland, σεναριογράφος του 28 Days Later και συγγραφέας του The Beach-, αναζητείται ακόμη σκηνοθέτης, και δεν έχουν ανακοινωθεί ονόματα για το cast.

2 Responses so far.

  1. verbal said

    Άστεγο βρέθηκε το project με τη universal και την fox να μην τα βρίσκουν με τον Jackson και την παρέα του στα οικονομικά. Ο Δαχτυλιδοκουβαλητής πάντως φαίνεται αποφασισμένος να φέρει το videogame στη μεγάλη οθόνη, οπότε αναμένουμε νεότερα.

  2. verbal said

    Αυτοι οι καλλιτεχνες, ποσο γρηγορα αλλαζουν γνωμη...

    Συμφωνα με νεα ανακοινωση, το pre production σταματα και το project μπαινει στον παγο, μεχρι να βρεθει αρκετα ξαναμενος επενδυτης να το αποψυξει.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.