Ghost Rider (2007): International Trailer


Δες/Κρύψε το trailer #2

Κυκλοφόρησε τα ξημερώματα το trailer, για αμερικάνικη και διεθνή κατανάλωση, της μεταφοράς του Ghost Rider στη μεγάλη οθόνη. Ακριβώς για να προβληθεί πριν τους τρίτους X-Men (που ανοίγουν παντού αυτή τη βδομάδα).

Και ακριβώς για να ανακοινωθεί ότι η έξοδός του στις αίθουσες αναβάλλεται για το Φεβρουάριο του 2007. Με τις υπόλοιπες πατάτες που ξεφορτώνονται εκείνη τη περίοδο. Και δικαιολογημένα, αφού φαίνεται να κάνει τον Punisher, αυτόν του '89 με τον Dolph Lundgren, να μοιάζει τουλάχιστο με Batman Begins (2005).

Παρά τις γκέι τρίχες του Nicolas Cage (μια μουστάκες στο WTC μια περούκες και στάιλιν να φαίνεται 20 χρόνια πιο νέος εδώ) και τα γκέι ψηφιακά εφέ, πάντως, τη ταινία εγώ δε τη ξεγράφω ακόμα. Ο Cage, κόντρα στις στιγμές.. εθνικής ανάτασης (βλ. τα National Treasure) που μας χάρισε και θα μας χαρίσει, μπορεί ακόμα και να παίζει, όπως π.χ. στο Weather Man (2005). Και στο σενάριο βρίσκεται ο David S. Goyer, των Blade και της επανεκκίνησης των ταινιών με σήμα τη νυχτερίδα. Και στη σκηνοθεσία είναι ο Mark Steven Johnson που έκανε ένα τουλάχιστο αξιοπρεπές (αν και.. φλεβαριάτικο κι αυτό) Daredevil (2003). Ε και τα εφέ είναι ακόμα, ίσως στο φινίρισμα. Και η παραγωγή, στο κάτω κάτω, είναι των $50 μυρίων. Και όχι των τρακόσιων του Superman Returns (2006).

Περισσότερες βιντεοαναλύσεις και η αμερικάνικη, στο πιο σουπερμανικό, εκδοχή στην επίσημη σελίδα.


6 Responses so far.

  1. verbal said

    Αυτό που δεν κατάλαβα απ' το τρέιλερ, είναι τι υποτίθεται ότι θέλει να κάνει ο Καβαλάρης. Βέβαια έχει αυτό το πρόβλημα με την αυτόματη ανάφλεξη, οπότε μάλλον θα προσπαθεί κάθε τόσο να σβήσει, γι' αυτό και τσαλαβουτάει στα νερά.

  2. cheaptalk said

    Το official website βγήκε στον αέρα.

  3. cheaptalk said

    Πέρασα και το δεύτερο trailer στο θέμα (εκεί κάτω από το πρώτο). Και είναι και φανερά πιο πλήρες και με πιο δουλεμένα CGI από το πρώτο.

  4. cheaptalk said

    Τη Παρασκευή και 13 που πέρασε γιόρτασαν στο επίσημο Ghost Rider blog με ένα κλιπάκι απ τη ταινία. Που δείχνει τον Cage ενώ παίρνει φωτιά το κεφάλι του. Αλήθεια.

  5. cheaptalk said

    Ο Καβαλάρης-Φάντασμα, όπως λίγο (ή μάλλον πολύ) ακριβώς είχαμε πει απ' τον Μάη, έκανε πολύ καλές εισπράξεις το τετραήμερο (λόγω Presidential Day) της πρώτης εξόδου του, και έκοψε $51 μύρια στις πολιτείες και $16.4 στον υπόλοιπο κόσμο. Είναι το καλύτερο ρεκόρ του Cage μετά το τεράστιας πολιτισμικής σημασίας National Treasure (2004). Και όπως παρατηρεί και το E! θα πρέπει να ευχαριστεί το ντεκολτέ και τα άλλα προσόντα της Eva Mendes, εκτός φυσικά από τη περούκα του και τη Sony που 'παιξε διάφορα παιχνίδια με τις δημοσιογραφικές.

    Ίδιο περίπου άνοιγμα είχε κάνει πριν τέσσερα χρόνια την ίδια μέρα ο Daredevil (2003). Ενώ για την Εύα που πέταγε τα ρούχα της για οποιοδήποτε περιοδικό και κανάλι τελευταία, μάζεψα ένα σωρό υλικό με σκοπό να το βγάλω το σ/κ, αλλά το φάγαν οι υποχρεώσεις. Έχει μέλλον πάντως :p

  6. verbal said

    Περούκα φοράει; Δεν είναι CGI το μαλί;

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.