Lonely Hearts (2006): Exclusive Trailer


Δες/Κρύψε τo theatrical trailer

Η πανύχοντρη Martha Beck και ο καραφλός Raymond Martinez Fernandez βάλαν φωτιά στο καλοκαίρι του '49 στη Νέα Υόρκη. Με τη σύλληψη και τη δίκη τους για τους φόνους 17 (και βάλε) γυναικών που ψάρευαν με αγγελίες γνωριμιών. Έμειναν στην ιστορία, ακόμα και μετά την εκτέλεσή τους στις 8 Μαρτίου 1951, σαν Lonely Heart Killers.

Στη μεγάλη οθόνη τη Beck ενσαρκώνει η Salma Hayek και τον αφέντη της ο, φιλόδοξος ροκ σταρ εσχάτως και ενσαρκωτής και των μπουτιών του Ηφαιστίωνα πρόπερσι, Jared Leto. Καμία σχέση δηλαδή αλλά όπως λέει και ο σκηνοθέτης, ντοκιμαντέρ μέχρι τώρα, Todd Robinson, οι ταινίες είναι.. μεταφορές. Έτσι δεν αφήνει τα γεγονότα να εμποδίζουν την εξέλιξη της ιστορίας αφού η δημιουργία του είναι "πρώτα σχεδιασμένη να ψυχαγωγεί, και έπειτα να προκαλεί σκέψη και συζήτηση".

Οι πρωταγωνιστές της, εν λόγω, ιστορίας είναι ο John Travolta και ο James "Soprano" Gandolfini. Σε ρόλο αστυνομικών που ερευνούν την υπόθεση και με διακόσια κιλά ο καθένας της δίνουν ένα κάποιο βάρος.

Οι Μοναχικές Καρδιές βάλαν αγγελία στο φετινό Tribeca όπου και αντιμετωπίστηκαν σαν οσκαρικό υλικό. Και ψιλοπροωθήθηκαν και σε άλλα φεστιβάλ. Και πριν καναδυό μέρες, στο σχετικό φόρουμ του IMDb (χρειάζεται registration), κυκλοφόρησε η φήμη ότι θα ανοίξουν σε περιορισμένη διανομή στις 31 Δεκεμβρίου - στο τσακ για να προλάβουν τις (οσκαρικές και όχι μόνο) υποψηφιότητες.


Previously on Movies for the Masses: The Departed (2006): Trailer for Oscar wars

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Τελικά η χρονιά βγήκε χωρίς ελπίδες για υποψηφιότητες, μετά από απόφαση της διανομής (Roadside Attractions). Όπως γράφει ο Todd Robinson στο φόρουμ του IMDb, "The American release will be in MARCH not January, the DVD four months after the theatrical release, cable to follow. [..] The release will be modest at first and then build. We're following the model of Little Miss Sunshine and Capote I'm told. The delay is because the studio doesn't want to compete with all of the oscar screenings around the country. "

  2. cheaptalk said

    Η τελική τελική ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις αμερικάνικες αίθουσες ορίστηκε πριν κάνα μήνα για τις 13 Απριλίου, και η διανομή θα είναι περιορισμένη. Ενώ Ελλάδα το πιο πιθανό είναι η Odeon να μη τη βγάλει ποτέ. Πάντως κυκλοφόρησε χτες και το θεατρικό trailer και η τρίτη εκδοχή της αφίσας και τα πέρασα στο θέμα.

    Η νέα αφίσα επικεντρώνει πολύ σοφά, αφού αποδεδειγμένα είναι ο καλύτερος μηχανισμός προώθησης, στα βυζιά της Salma Hayek που στη προηγούμενη ήταν σε δεύτερο πλάνο (η ίδια -- τα βυζιά φαίνονταν ανεξήγητα ισοπεδωμένα). BTW, η πρωταγωνίστρια ειδικευόμενη σε ρόλους λεσβιών με μουστάκι ανακοίνωσε τη προηγούμενη βδομάδα ότι είναι έγκυος και (φυσικά) αρραβωνιάστηκε κάποιον Francois-Henri Pinault. Οπότε λογικά θα αυξηθεί το μέγεθός της.. γενικά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.