Νύχτες Πρεμιέρας 2006: Το Φαινόμενο της Πεταλούδας



Μια πεταλούδα τινάζει τα φτερά της στην Κίνα, κι ένας πλανήτης στην άκρη του ηλιακού συστήματος χάνει το όνομά του και αλφαριθμίζεται ως άστρο. Ένας movie blogger καθυστερεί 5 λεπτά τον Ben Gazzara για να του πάρει συνέντευξη άλλων 2, και η μεταμεσονύχτια προβολή του Απόλλωνα αρχίζει 45 λεπτά αργότερα. Shit happens…

Η καθυστέρηση χθες το βράδυ στον Απόλλωνα, είναι το λιγότερο που θα μπορούσε να συμβεί σε μια διοργάνωση που έτσι κι αλλιώς δεν φημίζεται ιδιαίτερα για την αγγλική της ακρίβεια. Το χειρότερο, είναι στα μισά της προβολής που καθυστέρησε, να εύχεσαι να μην είχε ξεκινήσει ποτέ. Δεν θέλω να είμαι αρνητικός, αλλά το μεταμεσονύχτιο πρόγραμμα που ήταν πάντα απ’ τα πιο δυνατά χαρτιά της διοργάνωσης, έτσι όπως άρχισε φέτος, φαίνεται τελείως missable. Ελπίζω να ήταν διπλό μικρολαθάκι απροσεξίας σαν του Άστυ με τις αφίσες για το United 93, και στο βάθος να κρύβεται κήπος κι όχι ντόμινο απογοητεύσεων. Αλλά χθες το Brutal έκανε και το χασμουρητομαραθώνιο του Black Kiss να φαίνεται Cannibal Ferox, ενώ το αποψινό Severance θα μπορούσε να περάσει κατευθείαν στις DVDοθήκες χωρίς να λείψει σε κανέναν. Όσο συνεχίζεται η επίθεση των γιγαντιαίων πατατών, ανεβαίνουν οι απαιτήσεις απ' το The Last Porn Movie, ενώ πια όλες τις ελπίδες για ματοβαμμένη λύτρωση τις ακουμπάμε στους ανεβασμένους Γάλλους, και το Ils, ελπίζοντας σε έκπληξη απ’ το Πνεύμα του Κακού, εκ Σοβιετικής Ένωσης.


One Response so far.

  1. ΠΡΕΖΑ TV said

    Καταλαβα!!!Μια χαρα τα περασατε χθες!!!Εγω ειδα το "Δεν ειμαι κανενος" πολυ καλο ντοκιμαντερ,το ψιλοβαρετο "Η Ακτη" και λιγο απο το "9ψυχες"που ηταν πολυ καλο.
    Σαββατο:"Μαργαριτες"με τις οποιες εμεινα ευχαριστημενος,"Do over" kalo αλλα λιγο βαρετο και λιγο απο "Red road" που απλως βλεποταν...στα ορθια!!!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.