The Dead Girl (2006): Ανεξάρτητο trailer


Δες/Κρύψε το teaser

Κυκλοφόρησε χτες, στο εκτός από πανάθλιο και σωβινιστικό τελευταία Moviefone, το trailer για το The Dead Girl (2006) της Karen Moncrieff. Με θέμα (το μάντεψες) ένα νεκρό κορίτσι, και την ώρα που ανακοινώνεται υποψήφιο για καλύτερη ταινία και σκηνοθεσία (και β' γυναικείου στα δεύτερα) στα indie Spirits.

Η AOL, που το μόνο έξυπνο που έχει κάνει τελευταία ποτέ είναι το TMZ, αποφάσισε με τη γνωστή κουφαμάρα της να βάλει regions και στα trailer γι' αυτό μην αναρωτιέσαι τι γίνεται και δε παίζουν, αν είχες ποτέ την εξαιρετική τύχη να το δεις αυτό το.. φαινόμενο παλιότερα. Εξίσου κουφά το δεύτερο φιλμ της δημιουργού μετά το σχετικά αναγνωρισμένο και το ίδιο γυναικείο Blue Car (2002), διαδίδεται σαν ανεξάρτητο Crash (2004) ή Bobby (2006) λες και αντιπαρατίθεται σε.. εξαρτημένες παραγωγές. Ενώ βγάζει μάτι σα θηλυκό, στην εκτέλεση και τη θεματολογία, αντίστοιχο φιλμ με ensemble cast. Και, στο χαρτί τουλάχιστο, μοιάζει και πιο εύπεπτο, αφού οι ιστορίες πέντε (5) γυναικών των οποίων οι ζωές "αλλάζουν ανεπανόρθωτα μετά τη βάναυση δολοφονία ενός κοριτσιού" παρουσιάζονται σειριακά και με ξεχωριστό τίτλο για κάθε.. επεισόδιο. Πάντως για φιλμ που έσκασε μύτη πριν ένα μήνα (στο AFI FEST), και με ελάχιστες ως ανύπαρκτες δημοσιογραφικές προβολές, η μέχρι τώρα δημοσιότητά του είναι εξαιρετική. Και το ίδιο ακούγεται και για τις ερμηνείες του καστ.


Previously on Movies for the Masses: The Hitcher (2007): Οδικό teaser

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Πέρασα μια καλύτερη εκδοχή του τρέιλερ αφού κυκλοφόρησε σε HD στο apple.com. Και με την ευκαιρία πέρασα και την αφίσα της ταινίας που είναι μια μπερδεμένη ψιλομαλακία.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.