Spider-Man 3 (2007): Final trailer


Το δεύτερο trailer του τρίτου αραχνιάσματος των κινηματογραφικών αιθουσών (ή τέταρτο αν μετράς και το teaser και το "Venom teaser" που βγήκε μόνο στις αίθουσες πριν το 300 (2007)) έσκασε μύτη πριν λίγο, όπως είχε προαναγγελθεί, στο spiderman3oncomcast.com.

Ξεκινάει όπως και το 7λεπτο preview, με τη ρομαντζάδα στους ζωυφιακούς ιστούς και τον νέο Goblin, και συνεχίζει με πιο χορταστική κάλυψη του Venom. Για να ηρεμήσει κάπως τα νεύρα όλων των ανυπόμονων με τα οποία έπαιζε η προώθηση εδώ και μήνες (και μήνες), δείχνοντας ελάχιστη διάθεση να ρίξει μεγάλα κομμάτια με μαύρα γλιτσερά εξωγήινα συμβιωτικά στις Μάσες.

Previously on Movies for the Masses: Eagle vs Shark (2007): Απροσάρμοστο trailer

6 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Δεν έχω βρει ακόμα χρόνο να συμπληρώσω το θέμα γι' αυτό συμπληρώνω μόνο τα χρωστούμενα από το πρωί. Το πόστερ για τα λεωφορεία που το πέρασα στο θέμα, και το αυστραλιανό edit του trailer που έχει επιπλέον σκηνές και υπάρχει στο Yahoo! (και στο YouTube αν δε προλαβαίνεις το streaming).

  2. cheaptalk said

    Όπως μας πληροφορεί ο ανταποκριτής μας στη Νέα Υόρκη, Press Release, η Sony (ως Columbia Pictures) θα αραχνιάσει ολόκληρη τη πόλη, σε επίσημη συνεργασία με τον Δήμο της, από 30 Απριλίου μέχρι 6 Μαΐου. Τα μυριάδες events που έχουν σχεδιαστεί (και αναλύονται στο Spider-ManWeekNYC.com) θα κορυφωθούν με την επίσημη πρεμιέρα του Spider-Man 3 (2007) στα πλαίσια του Tribeca.

    Παρόμοια απόβαση στο Manhattan, αν και για μια μόνο μέρα, είχε κάνει πέρσι και ο Tom Cruise για το Mission Impossible III (2006) αν θυμάσαι. Μ' αυτά και μ' αυτά και μ' αυτά ο DeNiro αύξησε 50% τα εισιτήρια του φεστιβάλ φέτος, στο επίπεδο πολυτελείας των $18, φιλοδοξώντας προφανώς να το κάνει Χολιγουντιανό. Από προωθητικό μηχανισμό ταινιών που ανοίγουν το επόμενο λεπτό ή έχουν χάσει τη κούρσα για τα βραβεία του χειμώνα από το Μάρτη.

  3. cheaptalk said

    Σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του ακαταπόνητου Press Release, η πρεμιέρα θα γίνει στις 30 του μήνα. Στο UA Kaufman Astoria 14 "μπροστά σε ένα κοινό τριών χιλιάδων" και "σταρ του φιλμ συμπεριλαμβανομένων του Tobey Maguire και της Kirsten Dunst". Όλες οι προβολές της ταινίας κατά το γιορταστικό εφταήμερο θα γίνουν στα πλαίσια του Tribeca.

  4. cheaptalk said

    Στις προπωλήσεις και το tracking είναι εκτός κλίμακας αλλά ακόμα οι περισσότεροι διστάζουν να προβλέψουν ότι ο τρίτος Πίτερ Πάρκερ θα ξεπεράσει την υποδοχή ρεκόρ του μποξόφη στον δεύτερο Κάπτεν Τζακ. Στη Κίνα πάντως η σχέση του καινούριου Spider-Man με τους πειρατές δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική και ήδη σπρώχνεται σε κάθε γωνιά στη τιμή του ενός (1) δολαρίου, όπως αναφέρει το Reuters. Και μη ρωτάς που ταξίδευε τελευταία ο verbal με το μαύρο του μπάλωμα στο μάτι. Σήμερα έγινε η δημοσιογραφική στα μέρη μας.

  5. cheaptalk said

    Πάντα σε εγρήγορση, ο υπερατλαντικός ανταποκριτής μας Press Release έστειλε τον συνεργάτη του Sony Pictures να κάνει επιτόπια ρεπορτάζ στην αγορά του Πεκίνου. Ο τελευταίος, μετά από χιλιόμετρα στα οποία φορτώθηκε με δυο τσουβάλια κούφια πλαστικά παιχνιδάκια με λογότυπα γιαπωνέζικων εταιρειών και διαμαρτυρήθηκε έντονα για τη τιμή της πατάτας, έχει συνταρακτικές αποκαλύψεις για όλους τους συνταξιούχους που μας διαβάζουν. Σε ακούμε Sony:

    "Contrary to news reports about stolen copies of Spider-Man 3 being sold illegally on the streets in China, our investigation in China has revealed no case of the film being pirated to date."

  6. cheaptalk said

    Σύμφωνα με το Variety, o Spider-Man ο 3ος έκανε πολλά διάφορα ρεκόρ εισπράξεων σε όλη την Ασία τη πρώτη μέρα προβολής του εκεί, χτες (που ήταν και Τρίτη, και όχι δεν είναι η μέρα που κάθε σχιστομάτης πάει παραδοσιακά σινεμά). Ενώ στην Αμερική η Sony έκλεισε όποια αίθουσα βρήκε και δε βρήκε και 4253 συνολικά για το ευρυτεροτερότατο άνοιγμα ever. Και τις έκλεισε και για προβολές από τις 12:01 το βράδυ της Πέμπτης τοπική τους ώρα, για να προσθέσει μερικά μύρια στον απολογισμό του σαββατοκύριακου.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.