Ο Ed Norton πρασινίζει όταν νευριάζει


Ο Edward Norton είναι ο νέος Eric Bana σύμφωνα με την είδηση που ακούγονταν πρωταπριλιάτικη εδώ και κάποιες μέρες στα φόρα του IMDb αλλά επιβεβαίωσε πριν πεντέξι ώρες το Variety και από τότε γυρνάει στα internets ως πράσινος γίγαντας σε κρίση καταστροφικής μανίας.

O Stanley Kowalski (ή Travis Bickle αν προτιμάς) της γενιάς X θα υποδυθεί τον πασίγνωστο τηλεοπτικό ήρωα Bill Bixby που όταν του γρατζούνιζες το αμάξι μετατρέπονταν σε Lou Ferrigno (πράσινο εκείνη την εποχή εξαιτίας του ότι έχανε όλους τους τίτλους Μίστερ Κόσμος από τον Schwarzenegger). Το σχετικό σήριαλ μεταφέρθηκε με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη το 2003 και ο πρωταγωνιστής της μεταφοράς, ο προαναφερθείς Eric Bana, κατάφερε να συνδέσει επί σειρά ημερών το όνομά του με την ευαισθησία στο ξύρισμα. Αλλά μετά από μια ολόκληρη ταινία οι κάτοχοι των δικαιωμάτων του franchise έκριναν ότι χρειάζεται το ολντσπάις φρεσκάρισμα που επέφερε το ριμπούτ σε ήρωες (τύπου James Bond, για παράδειγμα) με μικρότερη κινηματογραφική ιστορία.

Η νέα τους επιλογή έχει φυσικά μεγάλο ανάλογο παρελθόν στην ευθιξία τη σόλο πυγμαχία και τις διχασμένες προσωπικότητες, από το πέρασμά του σε ταινίες όπως το American History X (1998), το Fight Club (1999) και το Death to Smoochy (2002).


7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Στο τζάνκετ για το Spider-Man 3 (2007) o Avi Arad είπε στους παρευρισκομένους τις μαγικές λεξούλες "new color" όταν τον ρώτησαν για τον καινούριο Hulk. Αν θα είναι γκρι δεν αποκάλυψε, οπότε μπορεί απλά να είναι χακί κυπαρισσί, λαχανί, παπαγαλί ή ακόμα να κάνει τα σχετικά τεστ για να αποφασίσει. O παραγωγός που έχει φύγει από τη Marvel αλλά συνεχίζει να επιβλέπει τις μεταφορές της, επιβεβαίωσε και τις φήμες της βδομάδας ότι είχαν προτείνει στον Norton και τον καταπράσινο Hulk (2003). Για περισσότερα μπορείς να ακούσεις όλη τη συζήτηση στο Collider.

  2. cheaptalk said

    Πριν λίγο το Empire επιβεβαίωσε το επιτόπιο ρεπορτάζ που είχα κάνει από το πισί μου στο προηγούμενο σχόλιο. Και έφερε τον Arad να δηλώνει ότι το χρώμα του νέου Hulk θα είναι λαχανοπαπαγαλί.

  3. verbal said

    πάλι καλά, γιατί αλλιώς η Phillips θα είχε μείνει με μια πολύ ηλίθια καμπάνια...

  4. cheaptalk said

    Δε νομίζω να είναι καινούρια η διαφήμιση αφού αναφέρεται προφανώς στο τίζερ για τη προηγούμενη ταινία (βλ. την ευαισθησία στο ξύρισμα που γράφω και στο θέμα).

  5. verbal said

    για την Ελλάδα καινούρια είναι. σχετικά.

  6. verbal said

    Ο νέος Hulk απέκτησε σύνοψη για όποιον ενδιαφέρεται να τη διαβάσει και να καταλάβει τι ρόλο παίζουν ο Tim Roth κι η Liv Tyler. Οι υπόλοιποι μπορούν να επικαλεστούν αντιπάθεια στα spoilers.

  7. cheaptalk said

    Στην φετινή Comicon, εκτός από την πολύκροτη αποκάλυψη του νέου design του λαχανοπαπαγαλί θυμωμένου γίγαντα, σιγομουρμουρήθηκε και μια ιστορία για σεναριακά credits του Norton, από τον ίδιο. Τη κατάσταση προσπαθεί να ξεκαθαρίσει σήμερα, με τη βοήθεια του υπεύθυνου παραγωγής της Marvel, η Scriptland των LA Times. Ξεκαθαρίζοντας τελικά μόνο τη γνωστή τάση του πράσινου από τη ζήλια για οποιονδήποτε κρατάει μολύβι στο πλατό ηθοποιού. Με άλλα λόγια επίσημα αναφέρεται ότι ο Zak Penn δε προλάβαινε να διορθώσει άλλο το σενάριο και ευτυχώς που υπέγραφε εκείνο τον καιρό ο Norton και τον χώσανε. Αλλά ανεπίσημα συμπεραίνεις άνετα ότι ήταν όρος στο συμβόλαιό του, για να μη τον κράζουν όπως τις προηγούμενες φορές που τον έτρωγε το χέρι του.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.