30 διπλές προσκλήσεις Αψηφώντας το Θάνατο

Death Defying ActsΔες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην Avant Première του δραματικού θρίλερ Αψηφώντας το Θάνατο. Το Σάββατο 19 Απριλίου στις 3 το μεσημέρι στα Ster Cinemas στον Αγ. Ελευθέριο.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας του το 1926, ο διάσημος μάγος Χάρι Χουντίνι φτάνει στο Εδιμβούργο. Ενώ το κοινό καταχειροκροτεί την ανάδυσή του από τα νερά του λιμανιού, όπου λίγο πριν είχε βυθιστεί αλυσοδεμένος, η Μαίρη και η 11χρονη κόρη της Μπέντζι προετοιμάζονται για το δικό τους σόου: παρατηρούν τους ανθρώπους που κάνουν ουρά στο ταμείο του McTavish's music hall, συλλέγοντας χρήσιμα στοιχεία για τη βραδινή τους "μεταφυσική" παράσταση, ως αχτύπητο δίδυμο μέντιουμ "Princess Kali and her Dusky Disciple". Η Μαίρη και η Μπέντζι μαθαίνουν ότι, μετά το θάνατο της μητέρας του, ο Χουντίνι έχει στραφεί προς τα μέντιουμ και δίνει 10.000 δολάρια σε όποιον καταφέρει να του αποκαλύψει τα τελευταία της λόγια προτού πεθάνει. Η Μαίρη, αποφασισμένη να πάρει τα χρήματα, βάζει τα δυνατά της για να μαζέψει πληροφορίες.


    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή μπαίνεις σε μπαούλο και μας το ταχυδρομείς με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Apshfwntas to 8anato". Τα ονόματα στις προσκλήσεις θα τυπωθούν μέχρι την Παρασκευή το απόγευμα (αν και θα προσπαθήσω να μοιράσω κάποιες και νωρίτερα).

    Credits: σε μένα που 'φτιαχνα πόστερ και θέμα με άπειρο πυρετό, ντυμένος για Βόρειο Πόλο, και κατατουρτουρίζοντας. Και σε όποιον μου κάνει τα βουντού. Και στην Audio Visual που θυμήθηκε τελευταία στιγμή ότι κάνει πρεμιέρα. Και σε μένα που δε πρόκειται να ξαναβγάλω ούτε Indiana Jones και Dark Knight μαζί αν δε το ξέρω μια βδομάδα νωρίτερα τουλάχιστον. Και..

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.