Τα t-shirts της Bangkok πάνω σου

The Hangover Part II Ts

Οι Μάζες σου 'χουν κρατήσει για λογαριασμό της Village, μια στοίβα μπλουζάκια και ζακετάκια The Hangover Part II. Κάνε κλικ και κέρδισε ένα, πριν τα πάρει η μαϊμού Bangkok.




(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail:  moviesforthemasses@gmail.com)

6 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Διαδικασία: Κάνεις κλικ στην αφισέτα, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις την προτίμησή σου, και το στέλνεις. Εναλλακτικά, φορτώνεις το γράμμα στη μαϊμού και μας τη στέλνεις στη γνωστή διεύθυνση, με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Hangover II Ts". Διαθέσιμα υπάρχουν Unisex Charcoal "Wolfpack is Back" T-Shirt, J. America Vintage Track Jacket και Ladies' "Bangkok's Tatoo" T-Shirt, και θα κληρωθούν μετά από λίγες μέρες.

    Credits: Σε μένα για όλο το μη εγκεκριμένο ακόμα artwork, που μπορεί να το δεις να εξαφανίζεται, ως συνήθως τα τελευταία χρόνια που μου πρήζει το κάθε στούντιο τη μπανάνα :p

  2. Anonymous said

    Βγήκαν εδώ οι νικητές; Τα ανακοινώνετε κάπου; Ευχαριστώ.

  3. cheaptalk said

    Tώρα πέρναγα στάμπα sold-out σε αυτό. Οι συμμετοχές έληξαν τυπικά χτες, το συγκέντρωμά τους θα γίνει μέσα στο σαββατοκύριακο γιατί είναι στις εκατοντάδες. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ να στείλουν και όνομα και διεύθυνση. Σε περίπτωση που δεν απαντήσει κάποιος μέσα σε 2-3 μέρες, θα ειδοποιηθούν επιλαχόντες, άγνωστο εάν και πότε. Συγγνώμη για τη.. τυραννία, αλλά ούτε και για μας είναι εύκολη αυτή η διαδικασία.

  4. Anonymous said

    Χαλαρά, απλά δεν ήξερα αν τα ανακοινώνετε κιόλας κάπου. Θενξ!

  5. KlineMine said

    Τί έγινε παιδιά? Το έφαγε η μαρμάγκα το ζακετάκι που μου στείλατε ότι κέρδισα?

  6. cheaptalk said

    Δε ξέρω αν έχει ξεκινήσει καν να τα στέλνει ο verbal. Αλλά συμβαίνει συχνά να το φοράει ο ταχυδρόμος ή κάνας γείτονας, δυστυχώς. Στείλε κανένα e-mail, θα σου στείλει ο verbal καμιά απόδειξη αποστολής υποθέτω, αλλά μη περιμένεις και με αυτή να βγάλεις άκρη.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.