Έτοιμος (σχεδόν) ο Νέος Περάκης

Λίγο πριν η νέα ταινία του Νίκου Περάκη, "Λούφα & Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο" ολοκληρωθεί και ετοιμαστεί για το ραντεβού της με το κινηματογραφικό κοινό, οι συντελεστές και φίλοι της ταινίας συγκεντρώθηκαν στο Κουζίνα - Cine Ψυρρή (Σαρρή 40) το βράδυ της Τετάρτης 21 Σεπτεμβρίου όπου χόρεψαν και διασκέδασαν συντροφιά με Dewars, το ουίσκι που στηρίζει τον κινηματογράφο και το οποίο έρεε άφθονο με αποτέλεσμα το κέφι ν' ανέβει και το πάρτι να κρατήσει μέχρι τα ξημερώματα. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το trailer της ταινίας, αποσπάσματά της και το videoclip από το τραγούδι των τίτλων "Πάνω στην Τρέλα μου" που ερμηνεύει η Βανέσα Αδαμοπούλου μαζί με τους “Φαντάρους - Ι 7”, σε μουσική Δημήτρη Κοντόπουλου και στίχους Νίκου Τρίτση. Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη Sony.

Στο πάρτι παραβρέθηκαν ο σκηνοθέτης της ταινίας Νίκος Περάκης, το μοντέλο Bίκυ Καγιά στην πρώτη της κινηματογραφική εμφάνιση, οι ηθοποιοί Βασίλης Χαραμπόπουλος, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Γιώργος Σεϊταρίδης, Ρένος Χαραλαμπίδης, Ορφέας Αυγουστίδης, Στέλιος Ξανθουδάκης, Τούτσε Καζάζ, η Βανέσα Αδαμοπούλου που ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων, ενώ από την παλιά φρουρά της "Λούφας" έδωσαν το παρόν ο Γιώργος Κιμούλης και ο Τάκης Σπυριδάκης.

6 Responses so far.

  1. Head Honcho said

    Pos thn lene afti me to mple magiw (apo to videoclip, h kopela ths prwtis seiras sth photo). Poly kali (kormi fwnara!)

  2. verbal said

    Βανέσσα Αδαμοπούλου;

  3. kukuzelis said

    MFTM: all the news I want to read. Kαινούργιος Περάκης. Μήπως γνωρίζουμε αν το σενάριο, αυτή τη φορά, το έγραψε μόνος του;

  4. verbal said

    Σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφει ο Περάκης, και η παραγωγή είναι ελληνοτουρκική, με γυρίσματα στην Κω, την Ανάβυσσο και την Εύβοια.

    Περισσότερα, προσεχώς.

  5. μολτο said

    H Βανέσα Αδαμοπούλου είναι η τραγουδίστρια, όντως κορμί και φωνάρα. Η κοπέλα στη φωτογραφία είναι μια άλλη που όντως φαίνεται και στο video clip με μπλε μαγιό και φαντάζομαι παίζει και στην ταινία. Δεν ξέρω όνομα. Ίσωσ είναι η Τούτσε Καζάζ. Ίσως.

    Είδα ένα τρέιλερ της ταινίας στο σινεμά, το οποίο λέει ότι η ταινία θα βγει το Δεκέμβριο. Δεν είναι λίγο νωρίς να γίνεται από τώρα τόσος ντόρος;

  6. verbal said

    8/12 θα βγει, αλλά εντάξει, δεν έγινε και σαματάς...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.