News - Το Hollywood πάει Ελλάδα; Πάλι;

Ο Billy Zane και η εταιρεία διανομής του, η Romar, ήρθαν σε συμφωνία με την Safe Company, την ελληνική εταιρεία παραγωγής που κρύβεται πίσω από πρόσφατες ελληνικές επιτυχίες όπως το Safe Sex, το Κλάμα Βγήκε από τον Παράδεισο και το Οξυγόνο, για προώθηση των ελληνικών ταινιών στις αμερικανικές αίθουσες, αλλά και την διαφήμιση της Ελλάδας ως προορισμό για μεγάλες αμερικανικές παραγωγές.

Η εταιρεία Romar, που συνεργάζεται με ένα δίκτυο 2.500 αιθουσών στις ΗΠΑ, ενδιαφέρεται αρχικά για την προβολή της νέας ταινίας του Γρηγόρη Καραντινάκη, Η Χορωδία του Χαρίτωνα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Η ανακοίνωση της συμφωνίας δε θα μπορούσε να έρθει σε καλύτερη στιγμή για την κωμωδία με πρωταγωνιστή τον νέο διευθυντή του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης, Γιώργο Χωραφά, που βγαίνει στις αίθουσες την ερχόμενη Πέμπτη.

Θυμίζουμε ότι ο χορός των ελληνικών ταινιών στις αίθουσες για την καινούρια και μάλλον υποτονική μέχρι ώρας σαιζόν, ξεκίνησε μόλις πριν δύο εβδομάδες, με την νέα κωμωδία του Αντώνη Καφετζόπουλου, Η Γυναίκα Είναι… Σκληρός Άνθρωπος, την οποία το κοινό υποδέχτηκα σχετικά θερμά, χαρίζοντάς του γύρω στις 10.000 εισιτήρια, που δεν είναι άσχημο, αλλά ούτε και καλό το λες.

One Response so far.

  1. Anonymous said

    Όταν περιμένεις τουλάχιστο 75, 80.000 εισιτήρια τα... 10 είναι αποτυχία.
    Σε αντιπαραβολ, τ ταινία Ο καλύτερος μου φίλος (Λαζόπουλος, Καφετζόπουλος) έκοψε 300.000... ;-)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.