Oscar Red Carpet Report 06

Front cover!

H κομψότατη Vera Wang τουαλέτα της Keira Knightley ήταν όντως εντυπωσιακή, συνδυασμένη με ένα πολύχρωμο 1960’ s (υπερβολικό though) Bvlgari κολιέ και παρόλο που ήταν από τις πρώτες που έφθασε, αδιαφορώντας για τη φιλοσοφία του fashionably late, ήταν η παρουσία που συζητήθηκε ίσως περισσότερο! Επομένως verbal, μη ντρέπεσαι, δεν είσαι ο μόνος που του άρεσε! she’ s got the look, οι υποκριτικές ικανότητες της λείπουν μόνο!

Ακόμη ξεχώρισα:
Λευκό και διαφάνεια σε μία αέρινη ρομαντική υπόλευκη και με κομψότητα άλλης εποχής τουαλέτα για τη Naomi Watts από τον Givenchy (πολύ έξυπνη επιλογή, καθώς θύμιζε το ρόλο της στο King Kong) και χαμηλό χαλαρό σινιόν.

Τη Jennifer Lopez, σε ένα ξεχωριστό λαδί πλούσιο φόρεμα (Jean Desses), συνδυασμένο με χρυσό τσαντάκι-φάκελο και πέδιλα. Συνεχίζω να τη θεωρώ από τις πιο προσεγμένες και καλοντυμένες σε events τέτοιου μεγέθους.

Εκτυφλωτικό χρυσό!

Τη λαμπερή Jessica Alba σε χρυσή (οι μεταλλικές λάμψεις είναι το απόλυτο trend για την άνοξη-καλοκαίρι 2006) στενή τουαλέτα Versace, με περίτεχνες λεπτομέρειες από δαντέλα (και ουρά!) απόλυτα συμβατή με την ηλικία της, την εποχή, τα trends και το glamorous της βραδιάς. Μαλλιά ψηλά, πολύ eyeliner και σκουλαρίκια σε σχήμα δάκρυ! Ω!

Τη Charlize Theron με τονισμένα μάτια με μαύρο μολύβι και άχρωμο gloss (μακιγιάζ, και τουαλέτα Dior, κοσμήματα Chopard, αχ!) αν και δε φιγουράρει σήμερα στις λίστες με τις παρουσίες που ξεχώρισαν...φαίνεται η so Galliano τουαλέτα της δεν ενθουσίασε. άσχετο πού χάθηκε η Sharon Stone και η Scarlet Johansson που πάντα ξεχωρίζουν στα editorial των best dressed ΟΕΟ;

Τη Nicole Kidman σε μια συνήθη παρουσία (λευκό, στενό και strapless), με twist το ασσύμετρο τελείωμα και «βαριά» κεντήματά, τονίζοντας την ήδη λεπτή και ψηλή παρουσία της, η μόνη που παρά το φιλντισένιο δέρμα της, στηρίζει τόσο πετυχημένα το λευκό, χωρίς να την κάνει άχρωμη. Επέλεξε Balenciaga, ένα από πιο περιζήτητα ονόματα της μόδας, σήμερα.

Βαρέθηκα με:

Τη Salma Hayek, που για μια ακόμα φορά τόνισε όπως μπορούσε τις καμπύλες της και τη χυμώδη σιλουέτα της, με έντονο μπλε Versace. (καταπληκτικό χρώμα και design πάντως).


Η βασίλισσα της μουστάρδας;
Τη Michelle Williams (από το Brokeback Mountain)
επίσης με Vera Wang, συνδυάζοντας κίτρινο και πλισέ, δύο από τις επικρατέστερες τάσεις της.. προηγούμενης σεζόν! Προκλητική αντίθεση το κατακόκκινο κραγιόν
(2 thumbs up σε αυτό).

Κλασσικά...μαύρο!
Τα μαύρα και λιτά που είδα όπως της Jennifer Aniston (μετά το διαζύγιο περίμενα κάτι πιο εκκεντρικό!!) ή της Hilary Swank (ότι και να βάλει τη θεωρώ έτσι κι αλλιώς, πολύ... masculin) ... μόνο τη Rachel Weisz, συγχωρώ, στον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, μέσα σε μια πολύ ταιριαστή για την περίσταση (της εγκυμοσύνης εννοώ) Narciso Rodriguez τουαλέτα και γαλλικό κότσο!

Τη λατρεμένη κατά τ’ άλλα Uma Thurman, πιστή στον Versace, σε μία επιλογή που βρήκα ολίγον άοσμη. Αλλά πάλι, θα μου πείτε η Uma δε χρειάζεται εντυπωσιακά outfit. Είναι εντυπωσιακή από μόνη της έτσι κι αλλιώς (θεέ μου, δε μπορώ να πω άσχημη κουβέντα για την Uma). Βρήκε χτένισμα που να της πηγαίνει though, έναν ατημέλητο κυματιστό κότσο. To ότι άλλαξε τουαλέτα για το πάρτι του Vanity Fair, δε ξέρω αν σημαίνει κάτι πάντως...Τη Jennifer Garner, που πάλι σήκωσε τα μαλλιά σε σινιόν, αποκαλύπτοντας το εξωγήινο υπερφυσικό κούτελο της (τσάμπα η δίαιτα μετά την εγκυμοσύνη και η απαστράπτουσα Michael Kors τουαλέτα με το sexy ντεκολτέ).

Και χειρότερες, όλων η Helena Bonham Carter με φουσκωτό 80’s μαλλί και μπλε σατέν φόρεμα (διόλου κολακευτικό!) και η Amy Adams (Junebug) με μια σοκολατί τουαλέτα (Carolina Herrera). Μόνο ο Willie Wanka έλλειπε! Πληροφοριακά, το Reesάκι (Witherspoon) επέλεξε πάλι vintage, φυσικά όχι chanel ε? Christian Dior κεντημένο με σειρές από ασημένιες παγιέτες.

Επικράτησε το μαύρο, οι παλ σχεδόν διαφανείς τόνοι, το καφέ, το μπλε και οι τουαλέτες με τσέπες!! (Sandra Bullock, Amy Adams)


"She was more than beautiful
Closer to etherial"
And the winner is… Naomi Watts!


4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Αν και δεν είδα καμία στον ύπνο μου, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η Κίρα ήταν η πιο εντυπωσιακή παρουσία της βραδιάς. Και σ' αντίθεση με όσες φαντάζονται (και όσους φαντασιώνονται, έτσι verbal? :p) τις Αγγλίδες έτσι.. αυτοκρατορικές, εμένα μ' άρεσε το αυθεντικά irish pub στυλάκι της στις συνεντεύξεις. Γυναίκα για πολλά (πολλά) χρόνια, σίγουρα.

    Το βραβείο της πιο καλοντυμένης πάντως θα το δώσω κι εγώ στη Ναόμι, μόνο και μόνο γιατί ήταν και η μοναδική με σωστό.. ισορροπημένο ντεκολτέ. Πήξαμε στα γεροντομπαλόνια, τα σφιγμένα μέχρι σκασμού και τα αβυσσαλέα κατά τα άλλα. Ε και γενικά φάσιον ξεφάσιον εμένα οτιδήποτε με μήκος κάτω από το γόνατο μου την έδινε, μου τη δίνει και θα μου τη δίνει μέχρι να' μαι κάτω από το γόνατο στο χώμα.

  2. cheaptalk said

    A και stella βάλε κανά κενό στον τίτλο γιατί βγαίνει μεγάλος και χαλάει το εξαιρετικής αισθητικής (δεξί) πλαίσιo του verbal :P

    Κατά τα άλλα, να μας.. συγχαρώ όλους για την πλήρη, ενημερωμένη, αυθεντική κάλυψη των Όσκαρ και της Αποκριάς 2 σε 1.

  3. Loucretia said

    Σε γενικες γραμμες θα συμφωνησω με το ποστ και θα πω οτι το εφιαλτικο κροκι της Michelle Williams ακομα με στοιχειωνει, ειπαμε λιγο χρωμα βρε αδερφε αλλα αυτη το γυρισε σε σημαδουρα.
    Κι επισης δεν βλεπω σχολια για το ντυσιμο των αντρων, βεβαια θα μου πεις ολοι ιδιοι ησαν, αλλα τεσπα (που εισαι Λιμπερατσε)
    Αγαπητε cheaplog, βραδια Οσκαρ ηταν, οχι τελικος μπασκετ με cheerleaders :-ΡΡΡ

  4. ShoppingTherapy said

    για το ντύσιμο των αντρών; δηλαδή υπήρχαν και άλλοι άντρες εκτός από τον clooney?

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.