Clerks 2: The Passion of the Clerks, Internet Trailer



Επιτέλους (;) κυκλοφόρησε και το νέο, πολυαναμενόμενο (;;) trailer για το Clerks 2, τo επόμενο δημιούργημα του εγκεφάλου (;;;) του Kevin Smith. Οκέι, για να μην υπερβάλλουμε, ο καλός Kevin είναι υπεύθυνος για μερικούς από τους εξυπνότερους διαλόγους που έχουμε ακούσει ποτέ αλλά όταν ο μόνος τρόπος για να ξεφύγει από το τρομερό σαβουρο-σερί του είναι να αναστήσει το Clerks…

The Passion of the Clerks, με τους ίδιους losers του Clerks που επιστρέφουν για το χαρτζιλίκι τους. Δεν περιμένουμε από τους Brian o Halloran και Jeff Anderson να γίνουν ηθοποιοί και από ότι φαίνεται από το trailer ο ερασιτεχνισμός τους καλά κρατεί (και μάλλον θα ωφελήσει το φιλμ). Ο Smith ξεσκονίζει τους Jay και Silent Bob -με τον αντιπαθέστατο πρέζονα Jason Mewes με το γνωστό βλέμμα του ανθρώπου που έχει στο αίμα του περισσότερες ουσίες από ότι τα βιομηχανικά απόβλητα της Bayer-, το σκατολογικό χιούμορ του και το κόλλημά του με το Star Wars (πλέον η βεντέτα είναι ενάντια στο LOTR) ενώ απορούμε αν το σαρκαστικό, αυτοειρωνικό ύφος του Dante μπορεί να τραβήξει μια ολόκληρη ταινία. Αυτό μάλλον σκέφτηκε και ο Smith που πρόσθεσε στο καστ και την Rosario Dawson, μια ηθοποιό που μετά το Alexander πρέπει να πολεμήσει για να μπορέσει να αποδείξει ότι έχει να προσφέρει πολλά παραπάνω από ένα απλό ζευγάρι θεσπέσιους μαστούς.

Αν και η σκηνή όπου οι εν λόγω μαστοί ταλαντεύονται θρασύτατα και ανέμελα μέσα στο μπλουζάκι της Rosario μάλλον δείχνει ότι o πόλεμος είναι ήδη χαμένος.

    ΣΥΝ
  • Rosario Dawson and her Amazing Bouncing Breasts.
  • Jason Lee
  • «My shitty acting is ruining saga»

    ΠΛΗΝ
  • Η υπόσχεση « Return of the counter culture». Εκτός και αν γυρίσαμε στα 90’s οπότε να θυμηθώ να μην είμαι τόσο εκλεκτικός στις γυναίκες και να αλλάξω μερικές λεπτομέρειες στο μηχανογραφικό.
  • Οι αθυρόστομοι μεσήλικες («Fucking fries») δεν βγάζουν γέλιο.
  • Οι πρωταγωνιστές του φιλμ μεγάλωσαν - το να είναι τελειωμένοι είναι περισσότερο θλιβερό από ότι διασκεδαστικό.

Δες/Κρύψε το redband trailer

4 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    το youtube έχει κλείσει για συντήρηση, το flash video δεν έχει ακόμα ανέβει στο clerks2.com, στο ifilm τώρα το ανεβάζω και quicktime κτλ. αποφεύγουμε να βάζουμε στη σελίδα προς το παρόν. άρα αναγκαστικά θα πρέπει να πάτε στο επίσημο site για την ώρα. ελπίζουμε σε καναδυο ώρες να 'χει λυθεί το πρόβλημα.

  2. cheaptalk said

    εντάξει, όλα τα trailer είναι στη θέση τους. και άμεσα ε? :p

  3. cheaptalk said

    Μόλις κυκλοφόρησε στο IFILM και το redband trailer, που δίνει και ένα άλλο edge στη ταινία, πέρα από τα βυζιά της Rosie. Και το πέρασα κι αυτό στο θέμα, αντικαθιστώντας το ξεπερασμένο πια teaser.

  4. Zpi said

    Παπαριά ή ταινιάρα όπως και να'χει θα το δούμε. Πάντως δεν έχω τρελές προσδοκίες. Ας ελπίσουμε σε μερικές εξαιρετικές στιγμές...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.