Κοίτα μαμά! Ο κώλος της Lindsay Lohan!


Η Lindsay Lohan παρέλαβε με εντυπωσιακό τρόπο, όπως βλέπουν και τυφλοί φάτσα κάρτα στη φωτό, το βραβείο της Πιο Αγαπημένης Ηθοποιού, στα χτεσινοβραδινά 19α (πότε μεγάλωσαν τα σκασμένα) Nickelodeon Kids' Choice Awards.

Στη σχετική ψηφοφορία φέτος έλαβαν μέρος 25 εκατομμύρια παιδιά (και όσοι.. αγαπάνε τις αγαπημένες τους προφανώς), περισσότερα από κάθε προηγούμενη. Αγαπημένος ηθοποιός ψηφίστηκε ο Will Smith για το Hitch (2005) και αγαπημένη ταινία ο τέταρτος Χάρι Πότερ (2005). Ο Chris Rock (που δημιούργησε και την εξαιρετική σειρά Everybody Hates Chris το χειμώνα) ψηφίστηκε πιο αγαπημένη φωνή στα κινούμενα σχέδια, για το Madagascar (2005). Και ο Μπομπ Σφουγγαράκης, φυσικά, είναι το πιο αγαπημένο καρτούν, για τέταρτη συνεχή χρονιά. Τη τελετή απονομής παρουσίασε ο Jack Black.

Η Λίντσεϊ, πιο αγαπημένο νυμφίδιο όλων (γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε) για εναδυοτρία (και τέσσερα) φεγγάρια, επανήρθε σε φόρμα πρόσφατα, μετά τη γνωστή περιπέτεια με οξυζενέ μαλλιά, κοκαϊνομανικό αδυνάτισμα, κλινικές, κτλ. Και γίνεται το πρόσωπο του Louis Vuitton, και θέλει να γίνει το πρόσωπο της Wonder Woman (2007) (αλλά όμως η επίσης φιλόδοξη Charisma Carpenter έχει πια εμφανώς περισσότερα προσόντα και.. ξέρει και τον Joss Whedon από τη Buffy). Και βέβαια (ξανα)φωτογραφίζεται έτσι ώστε να ξεσηκώνει τις.. καρδιές μας.

Και θα τα διαβάσετε όλα και αλλού. Από αύριο.


Previously on Movies for the Masses: Ο μικρός κώλος της Penelope Cruz

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    οπως μόλις διαπίστωσα, σε όλα τα λινκ που είχα, από το πιο πρόσφατο νιπλ σλιπ της λίντσεϊ, η συγκεκριμένη φωτό είχε αφαιρεθεί μετά από.. παράκληση των δικηγόρων της. παρόλο που λέγαν όλοι ότι ήταν εξεπίτηδες τυχαίο.

    τελικά βρήκα ένα ατρόμητο (λινκ) και το διορθωσα. αλλά αναρωτιέμαι τι θα κάνει μετά τις νέες, τυχαίες, αποκαλύψεις.

  2. ShoppingTherapy said

    το νέο πρόσωπο του Louis Vuitton? ω θεέ μου! πρέπει να πετάξω όλες τις τσάντες μου τώρα δηλαδή;

  3. cheaptalk said

    τελικά stella τη γλυτωσαν οι τσάντες σου όπως φαίνεται. η lindsay θεωρήθηκε ότι έχει πολύ αμερικάνικη φάτσα και ακυρώθηκε η συμφωνία. και πήραν τη φίλη σου τη naomi :P

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.