Η Lindsay Lohan θέλει βυζιά και κώλο


You want to be called sexy, and you want to have tits and an ass.

Τάδε έφη Lindsay Lohan στη χτεσινή Mirror. Και δε θα μπορούσα να το πω καλύτερα, φυσικά. Όμως για να το χωνέψει η πρώην, πιο λατρεμένη από τους αμερικάνους (και όχι μόνο) πορνόγερους, ανήλικη ηθοποιός, έπρεπε να ταράξουν στο δούλεμα ως και την 12χρονη αδερφή της, οι συμμαθητές της, στο σχολείο. Γιατί τις λέξεις που της έσουραν όλοι οι υπόλοιποι πρώην (και μη) θαυμαστές της, τα σχολιαρόπαιδα θα κάνουν χρόνια να τις καταλάβουν.

Όπως και να 'χει η Λίντσεϊ, που ελπίζει, στις δηλώσεις της, να τη συγχωρέσουμε αφού ήταν μικρή και δε της έκοβε, έχει δείξει έκτακτα σημάδια συμμόρφωσης, στα.. σωστά σημεία, όπως ήδη είπαμε. Και το ίδιο έκτακτη δουλειά κάνει και ο ατζέντης της τελευταία. Με αποτέλεσμα να εμφανίζεται στα "ρεπορτάζ", ακόμα και των πιο άσχετων, πιο συχνά και από τη Paris Hilton. Η ίδια διαφεύδει ότι υπάρχει οποιοσδήποτε στη ζωή της ("If I dated all the people they say I have I'd be dead by now"). Ενώ μέχρι και τα club στα οποία την "πέφτει" σε διάφορους Νιάρχους, Ratners, κτλ., αναγκάζονται να βγάλουν διαψεύσεις πια. Όποιον θέλεις πιστεύεις.

Στα κινηματογραφικά, η καβλιάρα σταρ εμφανίζεται μαζί με τη (σημαντικότατη φέτος, κατά το Time, θυμίζω) Meryl Streep, όχι μόνο στο εξώφυλλο του W Μαίου αλλά και στο A Prairie Home Companion (2006) του Robert Altman (που, κατά σύμπτωση, έκανε επίσημη πρεμιέρα προχτές, στο ίδιο θέατρο που γυρίστηκε, την ίδια μέρα που άνοιγε και τη Berlinale in Athens 2006). Και στο Just My Luck (2006) του εξειδικευμένου σε ρομαντικές κωμωδίες Donald Petrie (που ανοίγει στις αμερικάνικες πολιτείες την ερχόμενη Παρασκευή). Και σε πολύ περισσότερες ταινίες, το επόμενο χρονικό διάστημα, απ' όσες άλλες κάνουν συνολικά στη καριέρα τους. Ήταν να μην αρχίσει να (ξανα)βάζει κανά κιλό.

Δείτε/Κρύφτε το trailer του Just My Luck (2006) v


Previously on Movies for the Masses: Η Charlize Theron Μέριλιν

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Στα παραλειπόμενα, να πω ότι η Streep ανακάλυψε κι αυτή, στα γεράματα, ότι έχει στήθια και, μετά τα φλασαρίσματα στο Prime (2005), τα προβάλλει, σύμφωνα και με το ρόλο της, και στη νέα ταινία του Altman. Ο τελευταίος βέβαια ασχολούνταν στα γυρίσματα μόνο με τον κώλο της Λίντσεϊ.

    Και στο επόμενο W, όπως έχει ήδη βουήξει ο τόπος, εμφανίζεται η Madonna, φωτογραφημένη από τον Steven Klein, σε μια 50σέλιδη(!) ρετροσπεκτίβα της προκλητικής καριέρας της.

  2. cheaptalk said

    Α και όσοι κλέβετε που κλέβετε, διαβάστε τουλάχιστο τα links μπας και καταλάβετε τι σας γίνεται.

  3. enteka said

    den exo kati na po (peran tou oti antipatho tin Lindsay - ektos apo otan epaikse sto freaky friday). Apla eida to 'Pes Mia Eksipnada'kai den mporesa na antistatho. keep up the good work!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.