Spider-Man 3 (2007): Οι πρώτες φωτό

Το περασμένο σαββατοκύριακο ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Spider Man 3 στη Νέα Υόρκη, και η πρώτη φάση τους αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της εβδομάδας. Και δεν πρόλαβαν να περάσουν παρά μερικά 24ωρα, πριν κυκλοφόρησαν οι πρώτες φωτογραφίες απ' τα γυρίσματα. Οι οποίες δείχνουν τον Tobey Maguire να μιλάει στο κινητό του, και να κρατά για αρκετή ώρα το jacket του ανοιχτό, για να μπορέσουν οι περαστικοί paparazzi να κλέψουν μερικές φωτογραφίες απ' την καινούρια του, μαύρη στολή --τι βολικό.



Η εικόνα του Spider Man στα μαύρα, που είχε πρωτοκυκλοφορήσει πριν μερικούς μήνες σε μορφή concept-art, αφήνει να εννοηθεί ότι το τρίτο μέρος του υπερπετυχημένου franchise του Sam Raimi θα περιστρέφεται γύρω από την ιστορία του Venom. Του καταστροφικού πλάσματος που προκύπτει όταν ένας συμβιωτικός οργανισμός απ' το διάστημα, ενώνεται και αρχίζει να καταλαμβάνει το σώμα του αραχνοήρωα, ή και των γύρω του. Ο Avi Arad ωστόσο, μεγάλο κεφάλι της Marvel και παραγωγός όλων των μεταφορών στην οθόνη απ’ τη Sony, σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Empire, αρνήθηκε να αποκαλύψει αν όντως ο Venom θα εμφανιστεί στην τρίτη ταινία. Περιορίστηκε στο να πει ότι αυτό το sequel θα είναι ακόμη πιο έντονο και δυνατό απ’ τις δύο προηγούμενες ταινίες, αφού ο Spider Man πια θα είναι ελεύθερος να ανακαλύψει το εύρος των δυνατοτήτων του. Και θα έχει και πλάτες απ' το μακράν μεγαλύτερο budget ever, αφού η Sony έχει χώσει στο franchise που της έχει αποφέρει πάνω από 1,5 δις δολάρια, τουλάχιστον άλλα 300 εκατομμύρια για το 3ο μέρος του.

Σε άλλα κόμικ-ο-νέα, ο Arad είπε ότι το Fantastic Four 2 βρίσκεται σε εξέλιξη, με το σενάριο να ασχολείται περισσότερο με το κουαρτέτο των ηρώων παρά με κάποιον μεγάλο αντίπαλό τους, άφησε να εννοηθεί ότι ο Silver Surfer ίσως κάνει το πέρασμά του απ’ την πόλη τους, ενώ δεν αποκλείεται ο ήρωας με την τηλεπαθητική σανίδα του surf να αποκτήσει τη δική του ταινία, υπό τις οδηγίες ενός «Βουδιστή σκηνοθέτη.» Άλλοι ήρωες που βρίσκονται στις σκέψεις της Sony για μεταφορές, είναι ο Thor, o Ant Man, τα spin offs των Wolverine και Magneto και sequels για τους Hulk, Punisher και Daredevil. Και φυσικά ο Iron Man, που αυτήν την περίοδο έχει τον Jaun Favreau στην καρέκλα του σκηνοθέτη, και ο Nick Cassavetes παλεύει το σενάριο.

9 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Και νέες φωτό από τα γυρίσματα, με το "παραδοσιακό" κουστούμι, εδώ. Και, btw, στο κόμικ (στο "κανονικό" σύμπαν όχι στο ultiverse) ο Spider-Man έχει νέο κουστούμι από το χειμώνα.

  2. cheaptalk said

    Και μόλις έμαθε ο Avi Arad ότι γράψαμε γι αυτόν, πήρε τόσο αέρα που ανακοίνωσε ότι φτιάχνει δικιά του εταιρεία παραγωγής.

    Πάντως θα συνεχίσει να συνεργάζεται με τη Marvel, που είναι η ζωή του όπως λέει. Θα παραμείνει παραγωγός στο Spider-Man 3 (και τα sequels), ενώ σίγουρη είναι και η εμπλοκή του στη παραγωγή του Iron Man και του Hulk 2.

  3. verbal said

    Όσο για το πρώτο teaser του Spider Man 3, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, το περιμένουμε στα τέλη του Ιούνη, να παίζεται πριν το Superman Returns.

  4. verbal said

    Πληροφορίες για το Fantastic Four 2 αποκάλυψε η Jessica Alba, που ξεκινά γυρίσματα τον Αύγουστο. Σύμφωνα με τις δηλώσεις της, όντως ο Silver Surfer θα εμφανιστεί στο sequel που περιμένουμε τον Ιούνιο του 2007, μαζί με άλλον έναν vilain. Και προφανώς, οι ήρως θα μάθουν το εύρος των υπερδυνάμεών τους, ενώ η Susan Storm, θα επιδείξει για άλλη μια φορά τη σεξουαλικότητά της.

  5. verbal said

    Μερικές ακόμη φωτό βρίσκονται εδώ, ενώ ο Arad ανακοίνωσε πρόσφατα ότι στην τρίτη του ταινία ο Spider-Man θα βρεθεί αντιμέτωπος με 4 villains, που σημαίνει ότι εκτός απ' τον Venom, τον Goblin και τον Sandman, περιμένουμε άλλον έναν. Το Lizard ίσως;

  6. verbal said

    Ο Spider-Man πρέπει να'χει κάνει κάτι πολύ καλό, και η πόλη κάνει πάρτι προς τιμήν του στο Spider-Man 3, όπως φαίνεται απ'τις καινούριες φωτο των γυρισμάτων που κυκλοφόρησαν σήμερα.

  7. verbal said

    Κι άλλο ένα set φωτογραφιών, για την εξέλιξη της καριέρας της Mary-Jane.

  8. NetKerveros said

    Aχ ... ιστορίες βγαλμένες από τη ζωή. Απίθανη η μαυρη στολή.

  9. verbal said

    Ανάμεσα στα αμέτρητα βίντεο απ' τα γυρίσματα που κυκλοφορούν στο youtube, αξίζει τον κόπο να προσέξετε αυτό εδώ, που κυκλοφόρησε ως "το πρώτο teaser." Πολύ να είναι ψεύτικο, αλλά είναι πολύ καλοφτιαγμένο. kudos.

    Και να περιμένετε για το κανονικό, που όπως είπαμε, θα βγει σε λίγες μέρες στις αίθουσες πριν το Superman. Και φυσικά, όλοι ξέρουμε που θα το δείτε αμέσως μετά ε;

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.