Superman Returns (2006): Το επίσημο trailer



Μόλις, μόλις βγήκε online το trailer της επιστροφής του ατσαλένιου, υπερανθρώπου, κτλ. Πριν καν τα πρώτα δορυφορικά feeds, που θα ξεκινήσουν σε καμιά ώρα, σύμφωνα με το χτεσινό δελτίο τύπου. Και βέβαια πριν την επίσημη πρώτη του στις αίθουσες, τη Παρασκευή, στις προβολές του Mission Impossible III (2006)!

Η περίοδος των μπλοκμπάστερ προσγειώνεται στα κεφάλια μας λοιπόν. Αν και το συγκεκριμένο δε μπορώ να πω ότι το περιμένω με κομμένη την ανάσα, παρά τη Kate Bosworth και τον Bryan Singer. Σταμάτησα να διαβάζω τα κόμικς του "ήρωα" πριν κλείσω τα 10 και έκανα εξαίρεση μόνο για να τον δω να τον κάνει λιώμα ο Doomsday - η Supergirl (v5), ειδικά στα πρώτα τεύχη με τα βυζάκια, σχεδιασμένα από τον Ian Churchill, να βγάζουν μάτι, είναι.. άλλη ιστορία βέβαια. Ε και ο Kevin Spacy μου φαίνεται πιο gay κι απ' τον Capote - όπως θα ταίριαζε στον Lex Luthor, μάλλον.

Όχι ότι το trailer δεν έχει και τις καλές του στιγμές.

7 Responses so far.

  1. Head Honcho said

    Εκπληκτικό trailer.
    Θυμίζει πολύ αυτό που έλεγε ο Singer, tribute στο Superman I, αλλα με δικά του στοιχεία (το μούλικο τι το ήθελαν να το φορτόσουν στην Lois?).

    Πάντως και η powergirl δεν πάει πίσω (σε βυζάκια).

  2. cheaptalk said

    Κυκλοφόρησε και νέο τρέιλερ που τα ίδια περίπου αναμασάει. Μόνο η φάση στο τέλος με τη σφαίρα κάτι λέει.

  3. cheaptalk said

    Έχω χάσει εντελώς το λογαριασμό, αλλά αυτό πρέπει να 'ναι το τέταρτο ή πέμπτο (χωρίς τα TV spots) τρέιλερ για τη ταινία. Και παίχτηκε πριν το X3 που ξεσκίζει, άρα μπορεί να τσιμπήσει κάτι από τη δόξα του.

    Και φαίνεται και το καλύτερο μέχρι τώρα, αλλά γκέι ακόμα.

  4. verbal said

    Οκ, άλλα ΕΝΤΕΚΑ (11) αποσπάσματα της ταινίας τσίμπησε ο Movie Reporter. Τα οποία επειδή της έριξαν 2-3 φορές τον server, τις έβγαλε κι εδώ.

    Η επίσημη γραμμή του marketing αυτής της ταινίας, είναι προφανώς να μας τσακίσει στα κλιπάκια, ούτως ώστε πριν καν βγει, να έχει μουδιάσει τόσο πολύ ο εγκέφαλός μας, που να νομίζουμε ότι την έχουμε δει.

    Hopefully, θα προκύψει έτσι ένα word of mouth του τύπου "Α ναι ρε, την έχω δει, αυτή δεν είναι που είχε εκείνη τη γαμάτη σκηνή με το αεροπλάνο; Γαμώ τις φάσεις, να τη δεις."

  5. verbal said

    Λοιπόν, όσο πλησιάζει η πρεμιέρα της ταινίας, έχω αρχίσει να φοβάμαι πως κάποια μέρα θα'ρθει ένας τύπος να μου χτυπήσει την πόρτα και να μου ζητήσει τα 7μιση ευρώ του εισιτηρίου.

    Ή και τα 30 του DVD. Ή και τα δύο.

    Το SuperheroHype άρχισε σήμερα να βγάζει και making of της ταινίας.

  6. verbal said

    Να και κάτι που δεν θα είχα φανταστεί: ολόκληρο το 55λεπτο score του Superman, διατίθεται μέσω του Superherhhype.

  7. verbal said

    Και η Kate Bosworth, που ο cheaplog περιμένει σε λίγο να την βάλουν να γυρνάει από σπίτι σε σπίτι και να δίνει προσωπικές παραστάσεις (αν δεν έχει ήδη ξεκινήσει), έδωσε μια τετρασέλιδη συνέντευξούλα στη Selma Blair (τη γνωστή), για λογαριασμό του Interview.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.