Ratatouille (2007): Trailer Για Ποντικοϊστορίες



Απ’ ό,τι φαίνεται, το μέλλον του animation, είναι το παρελθόν. Στην πρώτη ταινία της Pixar ολοκληρωτικά υπό τη σκέπη της Disney, τα τρωκτικά αποκτούν ξανά φωνή και IQ και παίρνουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ιστορία ενός Παριζιάνου αρουραίου που ζει κοντά σε ένα gourmet εστιατόριο, και των αγωνιωδών προσπαθειών του να διατηρήσει τη διατροφή του σε επίπεδα χρυσών σκούφων.

Το Ratatouille, του οποίου ο τίτλος ήδη ζορίζει πολύ τους Αμερικάνους (και προφέρεται περίπου ως Ρατατουή μ’ ένα σιωπηλό –γ στο τέλος, αν δεν κάνω λάθος), είναι το follow-up του Brad Bird στο προορισμένο για classic status The Incredibles του περασμένου καλοκαιριού, οπότε όλοι έχουμε υψηλές απαιτήσεις και προσδοκίες. Και μιας και το πρώτο trailer, που θα παίζεται πριν το Cars από σήμερα στις αμερικάνικες αίθουσες (κατά την προσφιλή συνήθεια της Pixar), δεν αποκαλύπτει και πολλά απ’ την πλοκή, δεν έχουμε κανέναν λόγο να πιστεύουμε πως ο Bird και η ταινία του που αναμένεται το καλοκαίρι του ‘07, δε θα αποδώσουν.

Απ’ την άλλη μεριά, η DreamWorks, κατά τη δική της προσφιλή συνήθεια να παρουσιάζει το ίδιο στόρι των animated της Disney, με άλλα χρώματα (βλ. Antz και A Bug’s Life, Shark Tale και Finding Nemo, Madagascar και The Wild κλπ), κατάφερε για άλλη μια φορά να προλάβει να κλέψει το concept και να το βγάλει πρώτη: η δική της ιστορία ενός bon viveur ποντικού που αναγκάζεται να λερώσει τα μουστάκια του, το Flushed Away, θα είναι έτοιμο για πρεμιέρα τον ερχόμενο Νοέμβρη.

Αυτή τη φορά όμως, η ζυγαριά μάλλον θα γύρει προς τη μεριά της Disney, αφού η σύγκριση μεταξύ των δύο trailer, κάνει το Flushed Away να μοιάζει με animated έκδοση του Freddy Got Fingered.

Δες/Κρύψε το trailer του Flushed Away (2006) v


Previously on Movies for the Masses: Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006): Trailer

3 Responses so far.

  1. NetKerveros said

    Καλά, το Ratatouille, δεν συγκρίνεται. (μου άνοιξε η όρεξη για τυρία!)

  2. Anonymous said

    perhaps you mean challenging the truth!
    finding nemo is produced by pixar and released to theaters by walt disney and buena vista.it has nothing to do with dreamworks.
    you should double check you sources next time.people actually believe what you post.

  3. cheaptalk said

    Hey, that's a post, in Greek, back from June 2006 mentioning that Antz (DreamWorks) and A Bug's Life (Pixar/Disney), Shark Tale (DreamWorks) and Finding Nemo (Disney/Pixar), Madagascar (DreamWorks) and The Wild (Disney) do have some similarities. And that both companies were releasing trailers for animated features starring rats (Flushed Away, Ratatouille).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.