Texas Chainsaw Massacre: The Beginning (2006): Trailer



Η μέρα μετά τη μέρα του Αντίχριστου μας βρήκε γεμάτους προπομπούς ακόμα περισσότερης τρομάρας. Και αυτή τη φορά σκάει το trailer του prequel του remake του The Texas Chainsaw Massacre (1974).

Που ήδη έχει γράψει ιστορία ως το πρώτο "approved for all audiences" που.. απαγορεύεται να προβάλλεται πριν τις 10 το βράδυ και μετά τις 4 το πρωί. Στην αλλοπρόσαλλη χώρα της αλλοπρόσαλλης λογοκρισίας (και όχι μόνο).

Απ' τα χρώματα του trailer, το φιλμ μοιάζει με απομεινάρια απ' το υλικό του remake του Marcus Nispel που έκοβε κώλους πρόπερσι. Απ' το story, η ιδέα μοιάζει τόσο ενδιαφέρουσα όσο το Dukes of Hazard 2 (το οποίο η Warner έχει το καλό γούστο να το στείλει κατευθείαν στα DVD clubs). Και απ' το cast, η Jordana Brewster είναι κακός οιωνός ότι η νέα μόδα στα Χολιγουντιανά θρίλερ, θα είναι οι ατάλαντες ντεκαβλέ γκομενίτσες.

Τα credits φροντίζουν να τονίσουν μόνο ότι η ταινία είναι παραγωγή του Michael Bay (οπότε περιμένουμε πολύ τρέξιμο σε αργή κίνηση), ενώ ο σκηνοθέτης της όλης φάσης, αποκαλύπτεται στο τέλος, μ' εκείνα τα ψιλά-ψιλά γραμματάκια που περνούν γρήγορα. Αν το όνομα Jonathan Liebsman σας λέει κάτι, πιθανότατα είναι επειδή θυμάστε προσπαθείτε να ξεχάσετε το Darkness Falls, ένα θρίλερ που προσπαθεί να τρομάξει με τη σκοτεινή πλευρά της Tooth Fairy. Εκεί λοιπόν που όλοι περιμέναμε ο Liebsman να ξανα-χτυπήσει με το Easter Bunny σε ρόλο μανιακού βιαστή αλεπούδων, αυτός μας την έκανε, και βρήκε την ιστορία της γέννεσης και της ωρίμανσης του Leatherface που όλοι γνωρίσαμε και αγαπήσαμε το 1974.

Σε άλλα νέα ηλίθιων τρομο-remake, η Sony ανέθεσε στην θυγατρική της, την Screen Gems (που ευθύνεται για κινηματογραφικά διαμάντια όπως τα νέα The Fog και When a Stranger Calls), να φρεσκάρει το παγκοσμίως άγνωστο B-movie The Stepfather, του 1987. H παλιά ταινία, του Joseph Ruben (υπεύθυνου για το cult kitsch Dreamscape/1984) ασχολούνταν με έναν οικογενειάρχη, που αφού μακέλεψε την οικογένειά του, αποφάσισε να κάνει το ίδιο σε μια ανάδοχη. Και μια πιο ευχάριστη νότα: ο Guillermo del Toro, που εντυπωσίασε στις Κάνες με το Pan's Labyrinth (2006), δεν εγκαταλείπει τον αγαπημένο του Hellboy. Μετά την απόρριψη της Sony (που είναι απασχολημένη με πιο... σημαντικά projects όπως είπαμε), χτύπησε την πόρτα της Paramount, ελπίζοντας να βρει εκεί χρηματοδότηση για το sequel της ταινίας, που όπως λέει είναι πιο μεγάλη σε κλίμακα, αλλά όχι και σε budget. Ελπίζουμε κι εμείς.


Previously on Movies for the Masses: The Wicker Man (2006): Ακόμα ένα trailer

5 Responses so far.

  1. verbal said

    Σε νεότερα απ'το χώρο των νεκραναστήσεων, ο σεναριογράφος των Flatliners, Peter Filardi, σκοπεύει να ετοιμάσει ένα remake της τηλεοπτικής μίνι σειράς It (απ' το ομότιτλο βιβλίο του Stephen King), ένα remake του λυκανθρωποθρίλερ The Wolfen (1981) και μια μεταφορά του περσινού best seller του Clive Barker, Coldheart Cannyon, στη μικρή, ή τη μεγάλη οθόνη. Οπότε για την επόμενη πενταετία, θα'ναι αρκετά απασχολημένος.

  2. verbal said

    Και κάτι πολύ ευχάριστο (για την ώρα), το υπερβίαιο ιαπωνικό Battle Royale (2000), για μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική μέθοδο στη μελλοντική Ιαπωνία, σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο μια τάξη μαθητών μαζεύονται σ' ένα νησί και σκοτώνουν ο ένας τον άλλο, πήρε πράσινο φως για αμερικάνικο remake απ' τη New Line. Επι κεφαλής της παραγωγής θα είναι ο Roy Lee, που διήυθυνε τα remakes των The Ring (2000), The Grudge (2004) και Dark Water (2005)

  3. verbal said

    Eπίσης, το μεταφυσικό θρίλερ παύλα ψυχολογικό οικογενειακό δράμα, Tale of Two Sisters (2004) του Kim Jee Woon ετοιμάζεται να αποκτήσει σκηνοθέτες για αγγλόφωνο remake, τους αδερφούς Gueards, που θα κάνουν το ντεμπούτο τους μ' αυτην την ταινία.

  4. verbal said

    Νέο poster για το TCM: The Beginning

  5. verbal said

    Στον αέρα και το site της ταινίας.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.