The Wicker Man (2006): Ακόμα ένα trailer



Με ασυγκράτητο ενθουσιασμό το Movies for the Masses παρουσιάζει ακόμα ένα trailer για ακόμα ένα remake ακόμα μιας ταινίας τρόμου των 70s όπου πρωταγωνιστεί για ακόμα μια φόρα φέτος ο Nicolas Cage.

Όχι ότι ο ψαθάνθρωπος του τίτλου είναι όποιος κι όποιος. Ίσα ίσα στοίχειωσε ένα φιλμ που με πολύ ισχυρά ατού το σενάριο και τη σκηνοθεσία, πρόσθεσε ένα αξιοπρεπές καστ και τόνους (για την εποχή) σεξ και βίας, για να γίνει η πιο καλτ (και όχι μόνο) βρετανική ταινία τρόμου όλων των εποχών. Τόσο που να γυρίζονται ακόμα ταινίες για το πως γυρίστηκε. Και να είναι ακόμα επτασφράγιστο μυστικό το διαβόητο τέλος της.

Στο τρέιλερ βλέπουμε τον Nic, χωρίς περίεργες τρίχες (όπως στο Ghost Rider (2007) ή το World Trade Center (2006)), και τίποτα που να μας διαβεβαιώνει, παρά το όνομα Neil LaBute στα credits σκηνοθεσίας, ότι δε θα 'ναι ταινιούλα της σειράς. Με λιγότερο σεξ, βία, βίαιο σεξ και σεξουαλική βία από το πρωτότυπο του '73.

Ακόμα, ο υπερδραστήριος σταρ, θα πρωταγωνιστήσει και στο remake του Bangkok Dangerous (1999) των αδερφών Pang. Ενώ δε θα πρωταγωνιστήσει σε sequel του ξαναμένου καβαλάρη, αν γίνει, λέει. Γιατί έχει κάποιο επίπεδο, λέει, και δε κάνει sequels χωρίς λόγο, λέει. Εκτός αν είναι συνέχειες αριστουργημάτων όπως το National Treasure (2004), λέω .

2 Responses so far.

  1. Γιώργος said

    Είμαι εξ' ίσου ενθουσιασμένος.
    Αν και θεωρώ ανώτερο του Wicker Man το The Lair of the White Worm :-)

  2. cheaptalk said

    Μόλις κυκλοφόρησε και το πόστερ της ταινίας, και το πέρασα στο άρθρο. Ενώ άνοιξε και τις.. πόρτες της η επίσημη σελίδα thewickermanmovie.warnerbros.com.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.