Top 10 Κινηματογραφικά Αμάξια

Τα 10 καλύτερα κινηματογραφικά αμάξια ψήφισε πρόσφατα το Cars.com, το καλύτερο site για αγοραπωλησίες αυτοκινήτων, σύμφωνα με το Forbes. Με την ευκαιρία της εξόδου του Cars, της νέας animated ταινίας της Pixar, το προσωπικό του site, μέσα από 100 σχεδόν υποψηφιότητες, ανέδειξε 10 τετράτροχα που έκλεψαν σκηνές από τους οδηγούς τους, και έγραψαν ιστορία με τις ροδιές τους στις οθόνες.


Την πρώτη θέση στη δεκάδα κατέκτησε με διαφορά η πειραγμένη Delorean του Dr. Brown, που με τον πυρηνικό κινητήρα της, στα 88 μίλια την ώρα έκαιγε την άσφαλτο και μετέφερε τους επιβάτες της Πίσω στο Μέλλον. Θέσεις στη δεκάδα κατέκτησαν επίσης το Dodge περιπολικό των Blues Brothers, το Batmobile του Batman Begins, η Cadillac των Ghostbusters, η Plymouth Fury του Christine, και βέβαια η Aston Martin DB5 του πράκτορα Bond στο Goldfinger.

O Herbie ίσως να είναι λιγάκι ριγμένος, αφού τιμήθηκε μεν με εύφημη μνεία στα καλύτερα για την «ερμηνεία» του στο The Love Bug, αλλά κρατάει και την 5η θέση στα 5 χειρότερα αμάξια, για την νεκρανάστασή του στο Herbie Fully Loaded. Κρίμα, αλλά ας πρόσεχε και τους ρόλους που διαλέγει.

Και για να ετοιμαστείτε ακόμη περισσότερο για τη νέα δημιουργία του Lasseter, ακόμη ένα site για αυτοκίνητα έχει μπει στο κόλπο της καμπάνιας του Cars, παρουσιάζοντας τα αμάξια που πρωταγωνιστούν στην ταινία, κομπλέ με τις τιμές τους.


Previously on Movies for the Masses: Cars (2006): Trailer για sold out

4 Responses so far.

  1. Anonymous said

    όχι που λες ότι δεν σε διαβάζω...
    θα το χρησιμοποιήσω κιόλας!

  2. verbal said

    Στο πιάτο σας τα δίνουμε πια...

  3. Head Honcho said

    Θυμηθείτε οτι η Delorean έκαιγε σκουπίδια ;)

    Και επιπλέον και ο ΚΙΤΤ είναι κινηματογραφικός (άν και ήταν για limited audience) στην ταινία KITT 2000.

  4. verbal said

    Καινούρια αμαξοταινία, καινούρια αμαξολίστα, με τα 50 αυτή τη φορά καλύτερα κινηματογραφικά αυτοκίνητα, να παίρνουν κατάταξη απ' τους φίλους μας στο Rotten Tomatoes, με αφορμή την κυκλοφορία του Speed Racer (2008).

    Η κωλοφτιαγμένη De Lorean DMC-12 του Back to the Future (1985) κρατά φυσικά ξανά τα πρωτεία, ενώ το Batmobile, η Gran Torino των Starsky & Hutch (2004), η Ferrari του Ferris Bueller απ' το Day Off (1986) του, η Aston Martin του James Bond στο Goldfinger (1964), η Dodge των Dukes of Hazzard (2005) κι η νοσοκομειακή Cadillac των Ghost Busters (1984), κρατούν ακόμα poll positions στην πρώτη δεκάδα, όπου προστέθηκε βεβαίως βεβαίως και το Mach 5 του Speed, στο #4.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.