The Fountain (2006): Μοναδικότατο trailer



Το trailer της ταινίας της χρονιάς και του τέλους της εξάχρονης (και βάλε) αναμονής για το επόμενο αριστούργημα του Darren Aronofsky, βγήκε ονλάιν πριν λίγα λεπτά.

Ακούγαμε για Batman: Year One, με τη συνεργασία του Frank Miller, από τον προηγούμενο αιώνα. Μετά αρχίσαμε ν' ακούμε για Fountain με Brad Pitt και Cate Blanchett. Και μετά η Warner αποφάσισε να κάνει κάτι σε πιο mainstream και ο Pitt έφυγε για να πάρει τα Τρία (2004).

Και τελικά ο δημιουργός είπε να μη δικαιώσει τις κακές γλώσσες που τον συγκρίνουν με τον Kubrick μόνο στα ατελείωτα.. ατελείωτα project. Και πήρε τον πετσοκομμένο του προϋπολογισμό, τον μοναδικό ηθοποιό που 'χε τα @@ να παίξει τον Wolverine και.. ερμμ.. τη γυναίκα του. Και έκαναν ένα αγοράκι μια ιστορία αγάπης που κρατάει χίλια χρόνια. Και ήδη άλλοι χύνουν και άλλοι χύνουν δάκρυα συγκίνησης σε όλα τα φόρα. Ε και κάποιοι κλαίνε τα λεφτά που δώσαν να δουν το Lady in the Water (2006) σήμερα, στην Αμερική, και πέσαν και σε κόπια χωρίς το trailer, να 'χουν κάτι να λένε.

Κι εγώ θα πλήρωνα €100 να δω τη ταινία αύριο και τα διπλά απλά για να τελειώσει κάποια στιγμή η μεταφορά του Lone Wolf & Cub.


Previously on Movies for the Masses: 88 Minutes (2006): Exclusive Trailer

6 Responses so far.

  1. Unknown said

    Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.

  2. cheaptalk said

    Όπως φαίνεται και στα στατιστικά του, το trailer έχουν δει ολόκληρο, αυτή τη στιγμή, 441 άτομα. Και είναι σχεδόν σίγουρο, ειδικά για το συγκεκριμένο, ότι σε πάρα πολλούς φάνηκε τουλάχιστον ενδιαφέρον.

    Και όπως παρακαλούμε και στην εισαγωγή, και η συντριπτική πλειοψηφία τηρεί και χωρίς παραινέσεις, καλό θα ήταν τα σχόλια να έχουν και κάποιο ενδιαφέρον για κάποιον. Και το αποκτάνε είτε άμεσα, με το περιεχόμενό τους, είτε έμμεσα όταν ο σχολιαστής (μας) έχει πει και κάτι σχετικό στο παρελθόν.

    Και εντάξει καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να κατηγορηθούμε και για σνομπισμό. Αλλά εμείς το λέμε σεβασμό στους (υπολοίπους) αναγνώστες.

  3. triantara said

    "τα διπλά απλά για να τελειώσει κάποια στιγμή η μεταφορά του Lone Wolf & Cub"

    ΑΜΗΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. triantara said

    ουφ... τώρα διάβασα και το προηγούμενο σχόλιο.

    Δηλαδή αυτό: "Αν σας αρέσουν τα γραφτά, drop us a line. Αν δεν σας αρέσουν, κάντε πάλι το ίδιο, γιατί μερικές φορές μας πιάνουν μοναξιές." δεν ισχύει πλέον;;;

    :)

  5. cheaptalk said

    Ερμμμ.. το "drop us a line" σημαίνει γράψτε μας ;)

    Τα υπόλοιπα πίστευα τα εξηγήσαμε αρκετά. Κάθε σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο εφόσον έχει κάτι να (μας) πει. Και δεν έχουμε διαγράψει και τίποτα μέχρι τώρα εκτός από καρασπάμ.

  6. verbal said

    Τα γιουχαρίσματα στην προβολή της ταινίας στη Βενετία, προβληματίζουν.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.