Ο Frank Miller αναλαμβάνει το Spirit


Ο Frank Miller ανέλαβε το σενάριο και τη σκηνοθεσία του The Spirit, για την Odd Lot Entertainment και τη Batfilm Productions, σύμφωνα με το Variety (via ComingSoon.net).

Ο Miller σκοπεύει να είναι "εξαιρετικά πιστός στη καρδιά και τη ψυχή του υλικού" χωρίς όμως νοσταλγίες. Και ετοιμάζει κάτι "πολύ πιο τρομαχτικό απ' ότι περιμένουν οι περισσότεροι" βασισμένος, στο μεγαλύτερο μέρος, στα πάνελ του κόμικ. Και βέβαια δεν είναι καθόλου άγνωστος με τον, μακαρίτη και τεραστιότατο, Eisner (τα "όσκαρ" των κόμικ έχουν τ' όνομά του, αν δε ξέρεις για ποιον μιλάμε). Αφού βγήκε πέρσι και σε βιβλίο μια χειμαρρώδης συζήτησή τους από το Μάιο του 2002, το Eisner/Miller, που αποτελεί και την αναφορά για οτιδήποτε αφορά τη συγκεκριμένη βιομηχανία και τέχνη.

Τα γυρίσματα ξεκινάνε την άνοιξη. Και μέχρι τότε ο δημιουργός μάλλον δε θα 'χει ξεχάσει την άλλη τέχνη που 'μαθε, συν-σκηνοθετώντας, θυμίζω, το Sin City (2005).

Το σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι βέβαια η ComiCon που ξεκινάει αύριο. Αλλά στα γύρω γύρω, ο Mike Mignola (του Hellboy) γυρνάει σειρά το The Amazing Screw-On Head για το Sci-Fi Channel, και ο πιλότος είναι όλος online, κομπλέ με ψηφοφορία για το αν σ' αρέσει. Και το ίδιο online είναι και τα 24 πρώτα λεπτά του A Scanner Darkly (2006) που άνοιξε, σε περιορισμένη διανομή, τη Παρασκευή στην Αμερική.


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Την ίδια ώρα έβγαλε την είδηση και το Reuters. Που αναφέρει ότι, σύμφωνα με τη Deborah Del Prete της Odd Lot Entertainment, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε κάνα χρόνο. Γιατί ο Miller πρέπει πρώτα να τελειώσει το Sin City 2.

    Φέξε μου και γλύστρισα δηλαδή. Το εν λόγω ήταν να ξεκινήσει από την αρχή του χρόνου. Και ακόμα.. ξεκινάει. Περιμένοντας να σταματήσει να γεννοβολάει η Angelina σύμφωνα με φήμες.

  2. cheaptalk said

    Η συζήτηση για τη ταινία στη ComiCon καλύφτηκε από το Comic Book Resources λεπτομερέστατα. Και έχει ένα ποτάμι από πληροφορίες, από τις οποίες η πιο ενδεικτική είναι η δήλωση του Miller ότι στην αρχή ήταν δισταχτικός, αλλά δε θα άφηνε κανέναν άλλον να αναλάβει το project.

  3. cheaptalk said

    Το Comic Book Resources έβγαλε online και το πρώτο poster-εξώφυλλο του Frank Miller στο προωθητικό με σκίτσα του Eisner για τη ταινία. Που φυσικά γίνεται ανάρπαστο.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.