Rocky Balboa (2006): Brain-damage comeback trailer


Δες/Κρύψε το trailer #2

Τι γίνεται όταν έχεις υποστεί ανεπανόρθωτη εγκεφαλική βλάβη, και οι υποψίες των ειδικών (και όχι μόνο) είναι ότι γεννήθηκες με αυτή?

Ή μάλλον, τι κάνεις όταν όλες οι πρόσφατες ταινίες σου κόστιζαν $40-80 μύρια και πάτωναν στις αίθουσες, και έχεις αρχίσει να φτιάχνεις κορδόνι με τις straight-to-video υπερπαραγωγές σου? Βγάζεις από τη ναφθαλίνη της εγκεφαλο-κενότητας τον πιο δημοφιλή σου χαρακτήρα. Σκοτώνεις και το μισό καστ των προηγούμενων ταινιών της σειράς. Και ξεπετάς μια ακόμη, επαναλαμβάνοντας το underdog στόρι του ξεκινήματος, στο πιο σκοτεινό στυλ που είναι πια must για όλα τα πισωγυρίσματα.

Α και βγάζεις και το τρέιλερ πριν από κάτι αχόρταγους Πειρατές. Και μεταθέτεις και τη πρεμιέρα, από τον μήνα που πάνε τα φιλμ να πεθάνουν στο μήνα που όλοι ψωνίζουν δώρα μέχρι να πεθάνουν.

Και το τρέιλερ πιάνει τον καλό σφυγμό, από το μισό-γελοίο μισό-κάτι-παίζει τίζερ. Kαι δε προλαβαίνουν να το βλέπουν (most watched με διαφορά στο Yahoo Movies για παράδειγμα). Και αρχίζεις να καλακούς μια λεξούλα που είχες ξεχάσει τι σημαίνει: Blockbuster και αποτιμάται στα $100 εκατομμύρια.

Και μετά πιάνεις και τον Ράμπο.


Previously on Movies for the Masses: The Illusionist (2006): Trailer

4 Responses so far.

  1. triantara said

    "Adriaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnn!"
    χαχαχαχαχαχαχαχα!

    τελικά ο παλιός ΕΙΝΑΙ αλλιώς! ;)

  2. cheaptalk said

    Πέρασα και το δεύτερο trailer που προσθέτει περίπου μισό λεπτό καινούριου footage και ένα αξιοπρεπέστερο soundtrack. Και πετάει το ενοχλητικό voiceover.

  3. cheaptalk said

    Όλο το ενδιαφέρον των φαν επιβεβαιώθηκε, και η σκυλίσια πρόμο δουλειά του Σταλόνε επιβραβεύτηκε στο αμερικάνικο box office τη Τετάρτη με $6.2 μύρια. Καθόλου άσχημα, ειδικά άμα σκεφτείς ότι έβγαλε σε μια μέρα περισσότερα απ' ότι βγάζαν σε αίθουσες και ντιβιντί μαζί οι τελευταίες του προσπάθειες.

  4. cheaptalk said

    Όλα τα κομμάτια του παζλ της εξαφάνισης της Adrian Pennino Balboa μάζεψε η χριστουγεννιάτικη USA TODAY. Πέθανε από καρκίνο του μαστού πριν τέσσερα χρόνια, αφού ο Σιλβέστρος αποφάσισε ότι ο θάνατός της θα έδινε τη δραματική μπουνιά που έλειπε στο σενάριο. Τα νέα η Talia Shire δέχτηκε με "αξιοπρέπεια" λέει, αφού περίμενε ότι ο χαρακτήρας της έτσι κι αλλιώς θα πέθαινε στην οθόνη.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.