Η Sophia Loren ποζάρει γυμνή



Πριν μερικές μέρες το United Press International έβγαλε την είδηση ότι η Sophia Loren, που κλείνει τα 72 (και βάλε, ίσως) το Σεπτέμβριο, ποζάρει γυμνή για το, διαβόητο, ημερολόγιο της Pirelli του 2007. Και χτες κυκλοφόρησε και μια φωτογραφία από τα.. γυρίσματα, από την Corriere della Sera.

Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι περίμεναν πενήντα χρόνια (και βάλε, ίσως) αυτή τη στιγμή (και θα περιμένουν και πάαρα πολύ να περάσουν από το Photoshop οι φωτός). Τζάμπα περίμεναν βέβαια γιατί η Σοφία είχε κάνει ανάλογη εμφάνιση, σα φιλόδοξη σταρλετίτσα, στο Era lui... sì! sì! (1951). Που βέβαια, το τελευταίο, το αγόρασε και το έθαψε ο Carlo Ponti (μια από τις πολλές εξυπηρετήσεις που έκανε ο παπούς στη πιτσιρίκα για να τον παντρευτεί). Αλλά ουδέν κρυπτό από το δίκτυο (των πορνόγερων και γενικά).

Update: Σύμφωνα με την Il Messaggero, ο ατζέντης της εντυπωσιακής γιαγιάς, Carlo Giusti, δήλωσε ότι η La Loren φοράει και ένα εντυπωσιακό, μαύρο, Armani, βραδυνό, φόρεμα, εκτός από τα σκουλαρίκια της, στη φωτογράφηση.


Previously on Movies for the Masses: Η Lindsay Lohan με teenie weenie bikini

3 Responses so far.

  1. cinemad said

    Διακρίνω μια κάποια έφεση...

  2. verbal said

    ...στον κλασσικό κινηματογράφο φαντάζομαι

  3. cinemad said

    Δεν το συζητώ. «Βασίλισσα Χριστίνα» και κάτω...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.