Hollywoodland (2006): "Up, up and... down" Trailer



To trailer του Hollywoodland, το οποίο αναμένεται τον Σεπτέμβρη στις αμερικανικές αίθουσες, δίνει την ευκαιρία στο γυναικείο (και λοιπό) κοινό να ελπίζει για ένα comeback του Affleck σε σοβαρούς ρόλους. Κάτι το surrounding cast (Hoskins, Brody, Lane), κάτι ο αβανταδόρικος ρόλος, κάτι η ευκαιρία να παίξει τον Superman και τελικά να πεθάνει καθώς και το γεγονός ότι θα βγάλει το μισό (και βάλε) φιλμ με μία σφαίρα στον κρόταφο, αφήνουν υποσχέσεις. Με άκρως τηλεοπτικό crew το Hollywoodland (2006) είναι η πρώτη προσπάθεια για κινηματογραφική μεταφορά ενός από τα πιο διάσημα Hollywood Mysteries, την αυτοκτονία του πρώτου τηλεοπτικού Man of Steel.

Το story θέλει τον πιο αναγνωρίσιμο τηλεοπτικό αστέρα των '50s να αυτοκτονεί στο σπίτι του μετά από ένα πάρτυ τον Ιούνη του '59, μόλις τρεις ημέρες πριν από τον γάμο του. Δηλαδή σχεδόν ένα χρόνο μετά από την τελευταία του κατάχρηση, το ποτό, αλλά και την "ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι" σχέση του με τη γυναίκα του μεγαλύτερου παραγωγού της εποχής. Η καθυστέρηση που υπήρξε πριν ειδοποιηθεί η αστυνομία, η παράλογη για τον larger-than-life Reeves αυτοκτονία και η προαναφερθείσα σχέση προκάλεσαν ψίθυρους. Η ιστορία έγινε τραγούδια και βιβλία και ο Reeves έμεινε στην ιστορία ως ο πρώτος άνθρωπος που χτυπήθηκε από τη διάσημη "κατάρα" του Superman. Η ταινία παίρνει τους ψίθυρους και τους βάζει σε μία σειρά, συνθέτοντας ένα σενάριο στο οποίο ανατίθεται η ευθύνη της έρευνας σε κάποιον ιδιωτικό detective για να διαλευκάνει την υποτιθέμενη αυτοκτονία.

O πρωτάρης Coulter, που βρίσκεται στη σκηνοθετική θέση μετά την αντίστοιχη στις hit series Sex and the City και Sopranos, θα προσπαθήσει να αποδώσει το Hollywood των '50s. Το trailer αποδεικνύει πως αυτό το back to the past είναι ικανοποιητικά επιτυχημένο, ενώ η παραγωγή δείχνει προσεγμένη στις αντίστοιχες αρμοδιότητές της. Για το αν θα καταφέρει η Μύτη του λαγωνικού Brody να βρει τη λύση του μυστηρίου διατηρώ τις επιφυλάξεις μου, αλλά ομολογώ ότι λόγω μεγέθους (μύτης) και μόνο έχει ένα κάποιο advantage...


Previously on Movies for the Masses: Renaissance (2006): Παριζιάνικο trailer

3 Responses so far.

  1. verbal said

    Μετά το μπλεγμένο σκάνδαλο, ο σεναριογράφος του Hollywoodland, Paul Bernbaum, που μέχρι τώρα είχε βασικά τηλεοπτική θητεία, ανέλαβε να ξεμπερδέψει και το μυθιστόρημα Choke, του Chuck Palahniuk, συγγραφέα του Fight Club.

    Ήρωάς του στο Choke, ένας τύπος που στήνει απάτες σε αγνώστους, προσποιούμενος ο πνίγεται σε εστιατόρια, και χρησιμοποιεί τα λεφτά για να πληρώνει το γηροκομείο της μητέρας του, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο πηγαίνει σε συναντήσεις ανώνυμων σεξομανών, για να βγάζει γκομενάκια.

  2. verbal said

    Οκτώ (8) κλιπ απ' την ταινία

  3. cheaptalk said

    Το comeback του Ben Affleck στηρίζει από χτες βράδυ και ένας αλλά Λέων. Η εναλλακτική επιλογή ήταν ένα εκατομμύριο κινέζοι που πρωταγωνιστούν, σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ, στο Sanxia Hoaren / Still Life (2006) που κέρδισε το Χρυσό Λιοντάρι στη Venezia 63.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.