Η Ακρόπολη πρωταγωνίστρια του Χόλιγουντ


Μέχρι τον Guardian, και γύρω γύρω τον πλανήτη, έφτασε η είδηση της Traffic της Παρασκευής ότι η νεαρή Ακρόπολη Αθηναία συμφώνησε με τον κινηματογραφικό αστέρα Tom Hanks να κάνει το χολιγουντιανό της ντεμπούτο υπό την εποπτεία του.

Οι κηδεμόνες της ορφανής, το γνωστό φιλανθρωπικό ίδρυμα "Αρχαιολογικό Συμβούλιο", αποφάσισαν ότι με την επερχόμενη ενηλικίωση της απογόνου της μακαρίτισσας Αθήνας Δυοχιλιαδεστέσσερα, ήταν πια θέμα χρόνου η διακόρευσή της. Και τι καλύτερο από το να συμβεί στα χέρια του έμπειρου, φτασμένου και ζάπλουτου ηθοποιού και παραγωγού? Έτσι, υπό τις οδηγίες της Nia Vardalos, κυρίας επί των τιμών της, ονομαζόμενης και Play Tone, αυλής του, η νεαρή ντεμπιντάντ θα εμφανιστεί, μαζί με άλλα ορφανά του ιδρύματος (αδελφοί Δελφοί, Ολυμπία Αρχαία, κτλ.) στο υπερθέαμα που προσωρινά φέρει τον τίτλο Η ζωή μου στα Χαλάσματα.


Previously on Movies for the Masses: Ο Daniel Craig Λόρδος

4 Responses so far.

  1. Head Honcho said

    Φήμες λένε οτι θα έπαιζε και στο Transformers The Movie, το θηλυκό transformer πόλη που "αλλάζει" κάθε Τέσσερα χρόνια (σε μπλέ-πράσινο) αλλά ο Bay αποφάσισε να κόψει την σκηνή αυτή, θα την βάλει στο DVD.

  2. cheaptalk said

    Άσχετο αλλά έχει περάσει καμιά βδομάδα και ούτε βίντεο, ούτε φωτογραφίες, ούτε σκίτσα, ούτε μια συνέντευξη κομπάρσου από τα γυρίσματα από αυτή τη ταινία. Ευτυχώς ενημέρωσε χτες ο Bay το blog του γιατί είχε αρχίσει να με πιάνει μια στέρηση.

  3. cheaptalk said

    Το θέμα έβγαλε πριν λίγο και το Reuters. Επισημαίνοντας ότι άδεια είχε πάρει και ο Coppola για γυρίσματα του κομματιού των New York Stories (1989) που έκανε.

  4. cheaptalk said

    Η Ακρόπολη Αθηναία θα παραβρεθεί στα γυρίσματα των Χαλασμάτων το Σάββατο, όπως τηλεφώνησε από την Ελλάδα η Nia Vardalos στον Hollywood Reporter και αναμεταδίδει το Reuters σήμερα. Η μεγάλη δραματουργός που "λατρεύεται στην Ελλάδα" αφού "αντιπροσωπεύει όλα τα θετικά του να είσαι Έλληνας" και έχει ήδη επισκεφτεί τα άλλα ορφανά του ιδρύματος "Αρχαιολογικό Συμβούλιο" (αδελφοί Δελφοί, Ολυμπία Αρχαία, ξαναδιευκρινίζω) αναπαράγει και όλα όσα γνωρίζει για τη μικρή χώρα στην άκρη του πουθενά που επιμένει να αντιστέκεται στον νέο πολιτισμό. Όπως ότι οι κάτοικοί της έχουν πρώτη προτεραιότητα να μη κωλύεται ο τουρισμός τους και η νεαρή ντεμπιντάντ (η Αθηναία) να παραμένει καλλωπισμένη και προσβάσιμη αδιάκοπα.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.