Spider-Man 3 (2007): Κατατονικό trailer


Δες/Κρύψε το raw ComiCon trailer

Τι καλύτερο απ' το να ξυπνάς το πρωί και να σε περιμένει ζεστός καφές και το καινούριο trailer του Spider-Man; Μ' αυτήν την τεχνολογία των ρολογιών κάνεις μαγικά πράγματα τελικά. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το trailer του Spider-Man θα ‘πρεπε να σε ξυπνάει περισσότερο, αλλά αυτή η ορχηστρική μουσική με κοιμίζει κάπως. Άσε που με όλα αυτά τα fade to black ψιλοζαλίστηκα στην αρχή. Κι όπως σημείωσε κι ο cheaplog, ελπίζω να έχουν σκοπό να κάνουν ποοοολύ rendering ακόμα, γιατί διαφορετικά τα CGI τους τα βλέπω για πισωγύρισμα στην πρώτη ταινία.

Spoiler alert. Θα προχωρήσω σε μερικές λεπτομερειούλες, για να λύσω απορίες. Επειδή όμως μπορεί να σου χαλάσω και εκπλήξεις, σκέψου το πριν συνεχίσεις. Στην πρώτη ματιά, το trailer κυρίως τονίζει την ύπαρξη του Sandman και επιβεβαιώνει τον Goblin 2.0, φροντίζοντας να μη χαθούν κάτω απ’ το βάρος του πολύ σημαντικότερου Venom. Τώρα, ο τρόπος που εισάγεται ο Sandman στη μυθολογία, ως ο αληθινός φονιάς του θείου Parker, μου κάνει λίγο σε Λάμψη, αλλά υποθέτω αυτή η παράκαμψη θα βοηθήσει το storyline να τονίσει πόσο διαφθείρει τον Spider-Man ο συμβιωτικός οργανισμός. Υποθέτοντας πάντα ότι είναι υπό την επήρειά του, στη σκηνή που επιτίθεται στον φονιά μέσα στο φορτηγό που (θεωρητικά) τον μεταφέρει στη φυλακή, βοηθώντας τον έτσι να αποδράσει ξανά. Και βέβαια το ίδιο βροντοφωνάζει και η σκηνή όπου ο Parker με την μαύρη πια στολή, σκοτώνει (μάλλον) τον Harry Osborn (aka Black Goblin) με μια απ’ τις βόμβες του. Μην ξεχνάς ότι μιλάμε για έναν ήρωα που δεν έχει σκοτώσει ποτέ. Οι αντίπαλοί του πέθαιναν στη δράση, ο Spider-Man δεν ήταν ακριβώς υπαίτιος.

Τώρα, για όσους έχουν αμφιβολίες για το αν η μεγάλη αναμέτρηση του Spidey με τον Venom θα γίνει εδώ, ή στο επόμενο sequel, πιστεύω αρκεί να σημειώσουν ότι ο Spider-Man, ακόμα και με τη μαύρη στολή, ρίχνει λευκούς ιστούς. Και μετά να δουν αυτά τα τρία screencaps. Και μιας και πιάσαμε τις φωτογραφίες, ρίξε μια ματιά και σ’ αυτήν εδώ, και πες μου με ποια λογική, ο συμβιωτικός οργανισμός που υποτίθεται γίνεται μέρος των κυττάρων του Spider-Man και τον αγκαλιάζει ανά πάσα στιγμή, παρουσιάζεται εδώ ως... μια απλή καουτσουκένια στολή. What the...

Update (12/11): Πριν λίγο κυκλοφόρησε και άλλη μια version του trailer, με υλικό απ' αυτό που προβλήθηκε στο Comic Convention του San Diego το περασμένο καλοκαίρι, και μπόλικες, χορταστικές εικόνες του μαύρου Spider-Man και του Venom. Βέβαια αρκετό είναι τελείως raw, και αν δεν νομίζεις ότι θα αντέξεις τη συγκίνηση μιας βόλτας στα σαγόνια του Venom τόσο νωρίς, μην το δεις ακόμα. Το πιθανότερο είναι πάντως η διαρροή να ήρθε απ' την ίδια τη Sony και το footage να εξαφανιστεί απ' το δίκτυο τόσο ξαφνικά όσο εμφανίστηκε, αλλά εμείς λέμε να το κρατήσουμε όπως και να 'χει. Να προλάβεις κι εσύ να προετοιμαστείς, ε;


8 Responses so far.

  1. mentwras said

    Ενισταμαι.
    Αν ο Spidey δεν πολεμησει τον Venom, θα μποϊκοτάρω την ταινια. Άπιστευτη απογοήτευση...

  2. Anonymous said

    Ρε συ μάστορα Βέρμπαλ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει για τον καινούργιο άνθρωπο αράχνη : θα υπάρχει ανάμεσα στους κακούς ο Βένομ ?? Το τρέηλερ δεν το ξεκαθαρίζει. Θα το αφήσουν μήπως για το τέταρτο μέρος ? Τι ξέρεις ?

  3. cheaptalk said

    Σε σχέση με το teaser του Ιουνίου, δεν έχει και πολλά να προσθέσει αυτή η εκδοχή. Κάποιες νέες σκηνές του Sandman είναι εντυπωσιακές αλλά γενικά τα καινούρια κομμάτια είναι φανερά σε ημιτελή κατάσταση ακόμα, και δείχνουν χειρότερα και από το πρώτο trailer του Ghost Rider (2007).

    Όσο για τον Venom στη ταινία θα είναι αλλά ή τον φυλάνε για έκπληξη στο επόμενο ή (το πιο πιθανό για μένα) δεν άρχισαν να τον.. δουλεύουν ακόμα.

  4. verbal said

    mentwr και montecristo νομιζω τωρα μπορειτε να κοιμαστε ησυχοι ξανα. αλλη απορια;

  5. cheaptalk said

    Εγώ έχω την απορία τι είναι αυτά τα webisodes που λέει το επίσημο blog ότι παίζουν στο MTV overdrive. Γιατί εγώ θα τα δω όταν καταφέρω να κάνω και τίποτα στο Moviefone να παίξει μάλλον.

  6. cheaptalk said

    Α και στο κόμικ αν θυμάμαι καλά ο Spidey φόραγε σε κάποια φάση μαύρο σπάντεξ, ραμένο από τα χεράκια της Μαίρης Τζέιν, αφού είχε ξεφορτωθεί το symbiot (και πριν κολλήσει αυτό στον Brock). Και ήταν η εποχή που ο κόσμος ακόμα πλακώνονταν με γράμματα (αυτά τα γραμμένα σε χαρτί) και είχε κρατήσει πολύ το μαύρο-κόκκινο και ξανά απ' την αρχή.

    Οπότε μπορεί απλά στη ταινία να 'χει μάθει καουτσουκο-κοπτοραπτική η κοπέλα.

  7. cheaptalk said

    Και πριν τραγουδήσει η χοντρή, όπως μας πληροφορεί ο φίλος μας ο Δελτίος, το κατακαραμφιλεγόμενο μαύρο κουστούμι ξαναεπανέρχεται στο crossover BACK IN BLACK και στα τεύχη AMAZING SPIDER-MAN #539-542, FRIENDLY NEIGHBORHOOD SPIDER-MAN #17-21 και
    SENSATIONAL SPIDER-MAN #35-39.

  8. cheaptalk said

    Το SuperHero Hype έβγαλε τα δυο καινούρια πόστερ της ταινίας που "παίζουν" με το ίδιο θέμα, της "εσωτερικής μάχης" που εξωτερικά βγάζει το χρώμα των κουστουμιών. Το πιο εμφανίσιμο το πέρασα και στο θέμα. Τα παλιότερα υπάρχουν στo Spider-Man 3 (2007): Οι πρώτες φωτό, και το Spider-Man 3 (2007): Teaser Trailer!.

    Recap: 1st Teaser Poster, 2nd Teaser Poster, 3d Teaser Poster

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.