Η Pamela Anderson στο χριστουγεννιάτικο Playboy



Όχι ότι μας είχε πιάσει και κάνα σύνδρομο στέρησης αλλά, για να τη βγάζει το (αμερικάνικο) γιορταστικό Playboy, όλο και κάποιος θα ενδιαφέρεται ακόμα για τα γερασμένα ψεύτικα πολυ-χρησιμοποιημένα απόκρυφα (που λέει ο λόγος) σημεία του κορμιού της Πάμελας. Τώρα αν η φωτογράφηση ήταν δώρο Χριστουγέννων ή διαζυγίου στον ξενο-πηδηχτούλη Kid Rock δεν έχει δείξει ακόμα. Κατά τα άλλα, όταν δε μαζεύει χαρτονομίσματα στο βρακί για να χορεύει στη πίστα, και δεν αερίζει δημόσια το πράμα της στο δρόμο των χωρισμένων που χάραξε η Britney Spears, η φαντασίωση όλων των αντρών στον προηγούμενο αιώνα, γυρνάει ταινία με την επίσης και χωρισμένη και κερατωμένη και χριστουγεννιάτικα (ψιλο)γεροντο-φωτογραφημένη (πριν δυο χρόνια) Denise Richards. Που δε θα μπορούσε (η ταινία) παρά να λέγεται Blonde and Blonder (2007), τίτλος που ήδη έχει χρησιμοποιηθεί, φυσικά, σε πορνοπαραγωγές.



5 Responses so far.

  1. antigonos said

    ma kala ti thema vgazeis re si! kai ti shesi ehei afto me to cinema?

  2. cheaptalk said

    Για να μπορέσω να δώσω και μια εμπεριστατωμένη απάντηση, με το "αυτό" εννοείς τη Πάμελα ή συγκεκριμένο.. κομμάτι της? :p

  3. Anonymous said

    Ατροφικοί μηριαίοι, επιπεδωμένοι κοιλιακοί, ανύπαρκτο διάφραγμα, ψυχανώμαλο βλέμμα και συρματόπλεγμα στο μπράτσο. Και σε στρατόπεδο συγκέντρωσης να την κλείσουν, λίπος από το βυζί δε χάνει που να χτυπιέται.

  4. Anonymous said

    Τρομερα βυζια.Ειναι γκομεναρα.Τελεια και παυλα παμελα εισαι καυλα

  5. Anonymous said

    i kauba tis xromias re paidia kai gamo ta 8emata ebales

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.