Teenage Mutant Ninja Turtles (2007): Trailer


Δες/Κρύψε το teaser

Κυκλοφόρησε στο Overdrive το trailer για τη πρώτη animated ταινία στην ιστορία του franchise των χελωνονινζάκιων. Χτες βράδυ κυκλοφόρησε, μια μέρα νωρίτερα από το αναμενόμενο, και το δεύτερο και "τελικό" του 300 (2007) (και το έχω περάσει ήδη φυσικά). Ενώ σήμερα αναμένεται και το teaser του Die Hard 4.

Update: Το MTV ακολουθεί τα βήματα της AOL, που βγάζει εδώ και καιρό (όπως είπαμε) τα trailer μόνο για αμερικάνικα μάτια, και στις άθλιες αναλύσεις, κυκλοφορώντας το βίντεο με τις όρθιες χελώνες σε ανάλυση γραμματοσήμου 320x240. Καταφέρνει έτσι να κυκλοφορούν διαφοροι Ινδοί τη "δική" τους εκδοχή σε "υψηλή ποιότητα" και (σε)σημασμένη κι από πάνω. Το IMDb από την άλλη ακολουθεί τα βήματα της Wikipedia, σε περιεχόμενο που μπορεί ο καθένας να αλλάξει άμεσα, προσθέτοντας συχνές ερωτήσεις στις σελίδες της ταινίας. Καταφέρνει έτσι να μην έχω και τίποτα ιδιαίτερα πληροφοριακό να πω, που να μη το έχει ήδη συγκεντρώσει κάποιος άλλος.

Αντιγράφω λοιπόν από το FAQ ότι η παραγωγή προτίμησε τα CGI αντί για πραγματικούς ηθοποιούς αυτή τη φορά, αφού τους έρχονταν φτηνότερα, πιο απο-τελεσματικά στις εντυπωσιακές κωλο-τούμπες, και λιγότερο γελοία στην εμφάνιση από τύπους με παραφουσκωμένα κεφάλια και καβούκια. Και το σενάριο θέλει τις χελώνες με τη μεταλλαγμένη ικανότητα να ρεύονται, να "έχουν απομακρυνθεί σαν οικογένεια, ενώ ο τεχνο-βιομήχανος Max Winters μαζεύει στρατιά τεράτων για να ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!", στη πεπατημένη των πιο σκοτεινών εκδοχών των ηρώων του 20ου αιώνα. Κι αν ανησυχείς ότι θα περιλάβει κανένας Joel Schumacher τα χελωνονιζάκια και θα τους βάλει βυζιά στις στολές, χαλάρωσε. Ο Peter Laird, που έχει αποκτήσει όλα τα δικαιώματα του franchise από τον συν-δημιουργό Kevin Eastman, έχει τη πλήρη επίβλεψη του project. Ο δε σκηνοθέτης Kevin Munroe "είχε αγόρασει το πρώτο τεύχος του κόμικ από το 1985".

Α και η Fox προτίμησε τελικά να βγάλει την άλλη βδομάδα το teaser του Live Free or Die Hard (2007), μπροστά από το δικό της Eragon (2006) για το οποίο ο verbal λέει ότι εντάξει είναι λίγο καλύτερο από τη Narnia τουλάχιστο.


2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ανακοινώθηκαν και σερβιρίσματα του trailer σε καλύτερη ποιότητα, οπότε το αντικατέστησα κι εγώ με μια καλύτερη εκδοχή του. Για περισσότερα, τα links είναι:

    http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/tmnt/trailer/trailer_56.mov
    http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/tmnt/trailer/trailer_100.mov
    http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/tmnt/trailer/trailer_300.mov
    http://raincloud.warnerbros.com/wbmovies/tmnt/trailer/trailer_500.mov

  2. cheaptalk said

    Τα Χελωνονινζάκια μαζεύουν $24,4 μύρια, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στα αμερικάνικα ταμεία το Σαββατοκύριακο. Παρά το εντυπωσιακό ψηφιακό animation, οι περισσότερες κριτικές τα βάλαν σε αποκλειστικά παιδική κατηγορία. Παρολαυτά βρέθηκαν άνετα στη κορυφή του τριήμερου, αφού οι (αποκλειστικά ενήλικοι και ομόσταβλοι στη Warner) 300 περιορίστηκαν στα $20.7 και τη δεύτερη θέση, στο τρίτο τους τριήμερο στα κινηματογραφικά στενά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.