Αστεράτα κωλαράκια στην παραλία τον Γενάρη



Αν οι Μάζες κάναν αγανακτισμένη δογματική κίνηση για τον εξαγνισμό του αμερικάνικου κινηματογράφου (και όχι μόνο), τότε ένας από τους βασικούς όρους στον όρκο αγνότητας θα έλεγε ότι οι σταρ του Χόλιγουντ πρέπει όχι μόνο να έχουν κώλο αλλά και να φαίνεται. Η ανυπότακτη στάση μας στο συγκεκριμένο θέμα (του κώλου) έχει ήδη αποτελέσματα βέβαια, και σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Βραζιλία όσες ανορεξικές δε πεθαίνουν μόνες τους σύντομα θα λιθοβολούνται δημόσια για παραδειγματισμό. Ποια αστέρα από τις παραπάνω θα έμενε, με πόνο ψυχής, αναγκαστικά έξω από ταινία φιλόδοξη να σφραγιστεί με έγκριση από το Μάζες 007, μπορείς να το καταλάβεις και μόνος σου. Και αν δε τις ξέρεις τόσο καλά όσο εμείς, πρόκειται για τις Keira Knightley στη Χαβάη, Jessica Alba στη παραλία του Μαϊάμι και Lindsay Lohan στο Delano Hotel εκεί δίπλα.

Από τις πάμπολλες που τρέχαν στις παραλίες στις διακοπές ώστε να ετοιμαστούν συνολικά για το χορό των βραβείων που κορυφώνεται, αλκοολικά τουλάχιστο, με τις Χρυσές Σφαίρες αύριο, άφησα έξω.. όλες τις υπόλοιπες τελικά. Είτε γιατί ακόμα και καρα-φεμινιστές σα τον Almodóvar κρίνουν ότι χρειάζονται προσθετικά, όπως στη περίπτωση της Penelope Cruz. Είτε γιατί δεν έχουν καμιά ελπίδα εδώ και καιρό (αν είχαν ποτέ) σα τη Teri Hatcher.


3 Responses so far.

  1. Anonymous said

    eleos me thn Lohan omos
    mporei kapoios na thn parei kai na thn thapsei ston "pato".... ths thalassas ...

    nomizo pos einai profanes pos h Alba einai poly mprosta... (h mhpos poly...piso?)

  2. BunnyDee said

    W nai, epauksanw gia ti Jessica.

    Kai auto, to 2o post pou diavazw edwpera, apodeiknuei oti this is a cool place indeed - bookmarked & kudos.

  3. Anonymous said

    @D

    Αν και fan της Jessicas, μην ξεχνάς οτι η στάση της είναι ευνοική για οπίσθια. Εάν στεκόταν λιγο πιό ορθά, η εικόνα θα ήταν λιγοτερο spectacular! :)

    Οκ, όχι. Αυτοδιόρθωση. Όπως και να'χει... ο πισινός της ειναι πάντα spectacular!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.