50 διπλές προσκλήσεις για Ώρες Κοινής Ησυχίας

Δες/Κρύψε ένα 5λεπτο αποσπασμάτων από την ταινία(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

5 Responses so far.

 1. cheaptalk said

  Η πρεμιέρα της ταινίας θα γίνει τη Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, στις 3 το μεσημέρι, στην ΕΛΛΗ, Ακαδημίας 64 (ΜΕΤΡΟ Πανεπιστήμιο), 210-3632789. Στείλε μας ένα e-mail με το όνομά σου (κατά προτίμηση με ελληνικούς χαρακτήρες), κάνοντας κλικ στη φωτογραφία στο θέμα. Το ονομά σου θα το χρειαστείς και για να μπεις, σε περίπτωση που προλάβεις πρόσκληση, γι' αυτό μη το ξεχάσεις. Εκτός από το mftm, προσκλήσεις μοιράζουν και άλλα μέσα (το Αθηνόραμα π.χ.) και σε τέτοιες περιπτώσεις γίνεται ένα κάποιο overbooking. Αν δεν φτάσεις σχετικά νωρίς, να.. επιβεβαιώσεις την κράτηση, μη περιμένεις ότι θα καθυστερήσει η προβολή μέχρι να παρκάρεις.

  Αυτά για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τέτοιες διαδικασίες και χάνουν χρόνο διαβάζοντας οδηγίες ;)

 2. Loucretia said

  Και που παρκαρουν, ειπαμε;;
  :-ΡΡΡ

 3. ΠΡΕΖΑ TV said

  Eιδα τη ταινια στη δημοσιογραφικη πρεμιερα,που εγινε χθες Δευτερα 5/2 στο Δαναο και μπορω να πω πως ειναι η καλυτερη προταση για φετος,οσον αφορα το χωρο του ΝΕΚ.
  Θριαμβευτικες και οι κριτικες που απεσπασαι απο τους παρευρισκομενους.

 4. cheaptalk said

  Δε ξέρω αν στη δημοσιογραφική είχε γυναικείο κοινό αλλά στη πρεμιέρα θα έχει πολύ, απ' τις προσκλήσεις που μοιράσαμε.

  Παρεμπιπτόντως, προσκλήσεις έχουν μείνει 7-8 ακόμα. Και είχα ξεχάσει τη συνέντευξη της Κατερίνας Ευαγγελάκου στον verbal στη Θεσσαλονίκη, και τη πέρασα τώρα στους συνδέσμους στο θέμα. Όχι τιποτάλλο αλλά μη κατηγορηθούμε και για (περισσότερο απ' ότι είμαστε) φαλλοκράτες :P

 5. Anonymous said

  ωραία η ταινία, ακόμα πιο ωραίος ο κόσμος... :Ρ

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.