Η Megan Fox τελευταία κούκλα



Με τη Megan Fox στο τεύχος Μαρτίου παραδίδει το πνεύμα το αμερικάνικο FHM. Οι φωτογραφίες της εικοσάχρονης, απομεινάρια αφιερώματος του 2005 (οπότε, ακόμα καλύτερα, ήταν δεκαοχτάχρονη, έτσι?), έρχονται για να προμηνύσουν την ανάδειξή της σε αστέρι της χρονιάς κατά τις 4 Ιουλίου, όταν και προσγειώνονται στη Γη οι Transformers (2007) του Michael Bay. Πριν φτάσει στο μεγάλο της πρωταγωνιστικό ρόλο ως αξεσουάρ τεράστιων χαμαιλεοντικών ρομπότ, η πρασινομάτα πιτσιρίκα με τις στρουμπουλές μπουκούλες έκανε και ένα γλαστρο-πέρασμα από το Confessions of a Teenage Drama Queen (2004) δίπλα στη Lindsay Lohan (από την οποία χρειάζεται και συμβουλές για το που αλλού θέλει ένα μικρό στρουμπουλεματάκι ακόμα). Το πολλά υποσχόμενο βιογραφικό της συμπληρώνουν το βολτάρισμά της πέρσι στην αμερικάνικη σειρά Hope & Faith και, κυρίως, η δηλωμένη αχόρταγη δίψα της για σεξ.

Τις φωτογραφίες σκάναρε το megan-fox.net. Το FHM έκλεισε αρνούμενο (μεταξύ άλλων) να παρακολουθήσει το λιώσιμο της Angelina Jolie, όπως είπαμε.




One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Δυόμισι χρόνια μετά:

    Οι Transformers (2007) κόντραραν στα ίσα το καλοκαίρι (τους) τα μεγαλύτερα franchises της δεκαετίας (πλην Lord of the Rings) και τελικά μπορείς να πεις ότι βγήκαν νικητές, παρόλο που τυπικά αριθμητικά βρέθηκαν στη τρίτη θέση. Στις Μάζες ήταν πάντως σίγουρα ταινία της χρονιάς, με διαφορά.

    Το Transformers: Revenge of the Fallen (2009) έκανε εισπρακτικά ρεκόρ στο ξεκίνημα συγκρίσιμα μόνο με αυτά του Σκοτεινού Ιππότη (2008) που έγινε στο ενδιάμεσο μεγαλύτερη ταινία του σύμπαντος. Σε δυο βδομάδες οι δεύτεροι Transformers ξεπέρασαν τα $600 εκατομμύρια σε εισπράξεις σε όλο τον πλανήτη, είναι μια ανάσα από τις συνολικές εισπράξεις του πρώτου μέρους ($320M) στην Αμερική, και έχουν ήδη διαλύσει τα συνολικά νούμερα κάθε άλλου μπλοκμπάστερ του 2009.

    Η Megan Fox, παγκοσμίως άγνωστη όταν ανέβασα το συγκεκριμένο θέμα, είναι πια η πιο καυτή γκόμενα του πλανήτη, και ειδικά αυτή την εποχή καίει περισσότερο από οποιαδήποτε οποτεδήποτε. Τα θέματα που ανεβάσαμε γι' αυτήν στη συνέχεια ("Η Megan Fox γυμνή και υγρή", "Η Megan Fox σου λέει καλημέρα. Στο κρεβάτι.") είναι μόνιμα στο τοπ-5 των Μαζών και του ελληνικού Google, και αυτό εδώ ξαναβρέθηκε στην κορυφή (οπότε είπα να συμπληρώσω και μερικά πράγματα για την ιστορία, και για να μη νομίζεις ότι τώρα το ανεβάσαμε ή ότι είμαστε χτεσινοί γενικά).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.