Ο Harry Potter θα πάει από άλογο


Από άλογο θα πάει ο Χάρι Πότερ στο 7ο και τελευταίο βιβλίο της σειράς, όπως σου αποκαλύπτουν σε παγκόσμια αποκλειστικότητα οι Μάσες, προσθέτοντας ένα κι ένα (κι ένα μεγάλο).

Θυμίζω ότι από το καλοκαίρι ξέραμε ότι, προς μεγάλη λύπη του Stephen King, το Harry Potter and the Deathly Hallows θα 'χει μπόλικο αίμα. Και ξεκινώντας απ' τα μικρά, όπως ανακοίνωσε η J.K. Rowling στη σελίδα της και λίγο αργότερα οι εκδότες της, Bloomsbury (στη Βρετανία) και Scholastic Inc. (στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού), ο 7ος τόμος της ιστορίας του μικρού μάγου που όλο μεγαλώνει θα κυκλοφορήσει αμέσως μετά τα μεσάνυχτα που θα σημάνουν την έναρξη της 21ης Ιουλίου και του ξεμαλλιάσματος νυσταγμένων μανάδων στα βιβλιοπωλεία. Η ανακοίνωση ήρθε μια μέρα μετά την επίσημη αποκάλυψη ολόσωμου του Daniel "Harry Potter" Radcliffe, σε τρυφερούς εναγκαλισμούς με άσπρο άτι, για τις ανάγκες της προώθησης του Equus που ανασταίνεται στο West End και όπου παίζει, φυσικά, τον νεαρό που αγαπάει πολύ τα άλογα. Εναγκαλισμοί που θυμίζουν έντονα το προωθητικό υλικό του Zoo (2007) που έκανε ένα ψιλοσάλο στο Sundance τη προηγούμενη βδομάδα, τουλάχιστο με το θέμα του, την ιστορία ενός αραβικού επιβήτορα που.. εκδήλωσε έμπρακτα, και μέχρι αντίστοιχης εκδήλωσης θανατηφόρας οξείας περιτονίτιδας, την αγάπη του για έναν 45άρη άνδρα στο Seattle πριν δυο χρόνια. Ε και αφού φτάσαμε στα μεγάλα, από τι θα πάει ο Χάρης φωνάζει περισσότερο κι απ' τον τίτλο του θέματος.




6 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Μια βδομάδα περίπου πριν το βιβλίο θα έχει κυκλοφορήσει σ όλο τον κόσμο σχεδόν και η πέμπτη ταινία της σειράς, ο Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007), που φέτος θα βγει καλοκαίρι όπως ξαναματάπαμε.

  2. Alkisti said

    Και πως θα συνεχιστει η ζωη χωρις το Harry Potter τωρα δλδ;
    Νομίζω ειναι το νέο της χρονιάς.
    Μόνο μη μου πείτε οτι θα σταματήσει να γράφει και ο Dan Brown γιατι δεν ξερω τι θα κάνω σε αυτή τη ζωή :p

  3. Anonymous said

    Μην ανησυχείτε παιδιά...Έχουμε τη "Μαρία την άσχημη" στην TV...

  4. Anonymous said

    Τουλάχιστον θα πεθάνει δοξασμένα κι αυτός: απάνω στο (ή κάτω απ'το) λευκό άτι.

  5. Αγγελική Στ. said

    Εδώ θα διαφωνήσω... Και πως ξέρετε ότι είναι άλογο και όχι μουλάρι;; Εγώ αποκαλύπτω ότι ο Χάρης θα πάει από μουλάρι!! (μη σου πω απο την κουκουβάγια του θα πάει, μιας και άλογα στο σύμπαν του Harry Potter δεν υπάρχει)!!

  6. ONOMATODOSIA said

    θα τον πατησει αλογο;

    μονο το πρωτο ειδα και διαβασα.μετα στοπ.βαρετο!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.