Ratatouille (2007): 9λεπτο preview


Ολόκληρη τη πρώτη της σελίδα αφιερώνει εδώ και λίγες ώρες η Disney στον Παριζιάνο πόντικα που λατρεύει το καλό φαγητό. Ο Brad Bird που λατρεύει ανυποχώρητα το καλό animation και θέλει να παρακολουθήσεις τη καινούρια του δουλειά στο φυσικό της χώρο, τη σκοτεινή αίθουσα, κάνει μια υποχώρηση αν είναι να σε πείσει ότι αξίζει τον κόπο. Και σηκώνοντας τα χέρια ψηλά, προλογίζει εννιά (9) λεπτά από την αρχή της.

Το βίντεο δεν περιέχει spoilers, παρουσιάζοντας ολόκληρες κάποιες σκηνές που ήδη είναι γνωστές από τα τρέιλερ. Οπότε δες το και τα ξαναλέμε.





















2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Σε ένα τεράστιο "sneak" preview η Disney έβγαλε τον Ρατατούη της σε καμιά οχτακοσαριά αμερικάνικες αίθουσες το σαββατοκύριακο, κάτω από τη πίεση αθάνατων γεροπαραλυμένων και γιγαντιαίων ρομπότ που ανοίγουν κάθε μέρα και νωρίτερα. Και πριν από κάθε ταινία της Pixar παίζει το τρέιλερ της επόμενης φυσικά.

    Έτσι στο "τίζερ" που κυκλοφόρησε στην Apple μπορείς να δεις δέκα περίπου δευτερόλεπτα του WALL-E (2008) που κατά πάσα πιθανότητα είναι και τα μόνα που έχει ολοκληρωθεί το rendering τους, με τέτοια απίστευτη λεπτοδουλειά που τα χαρακτηρίζει. Το μικρό ρομπότ είναι το μόνο που καθαρίζει μια Γη - σκουπιδαριό και κάποια στιγμή θα ερωτευτεί. Σε μια ταινία που αναμένεται να έχει ελάχιστους διαλόγους, προφανώς για να αναδειχθεί η ασύγκριτη υπεροχή της εταιρείας και στην εκφραστικότητα των χαρακτήρων που ζωντανεύει αλλά και στο μεράκι με το οποίο πάει κόντρα στις αρπαχτές.

  2. Μαριάντα said

    to ratatouille einai anamfisvitita h ekplixi tis xronias

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.