20 προσκλήσεις για συντροφιά στη Maggie Gyllenhaal

SherryBabyΔες/Κρύψε το trailer


H Filmtrade σας προσκαλεί στην Avant Premiere της δραματικής ταινίας SherryBaby. Το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 5 το απόγευμα στο Μικρόκοσμος Prince Filmcenter στο Φιξ.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η Σέρι Σουάνσον επιστρέφει στο New Jersey αφού έχει εκτίσει την τρίχρονη φυλάκιση της. Βασικός της στόχος είναι να ξαναβάλει την ζωή της σε μια σειρά. Έρχεται σε επαφή με τον αδερφό της ο οποίος είχε αναλάβει την φροντίδα της κόρης της και επιχειρεί να ξαναχτίσει την σχέση της μαζί της. Στην αρχή μοιάζει να τα καταφέρνει και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της καινούριας της ζωής αλλά γρήγορα θα ανακαλύψει ότι η επιστροφή στον κόσμο που άφησε πίσω της είναι πολύ πιο δύσκολη από όσο περίμενε (και ότι οι σχέσεις είναι πάντα πιο περίπλοκες από ότι φαίνονται)...
    ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΧΡΥΣΗ ΣΦΑΙΡΑ Α ΓΥΝΑΙΚEΙΟΥ ΡΟΛΟΥ (ΔΡΑΜΑ)
    Ημερομηνία Εξόδου: 5 Ιουλίου 2007


    Να σημειώσω διευθύνσεις για το blurb και την αίθουσα, ότι οι προσκλήσεις είναι διπλές αλλά το άφησα να έχουν έναν αέρα μοναχικότητας, και ότι αυτή τη φορά πόστερ και μπάνερ τα φτιάξαμε μόνοι μας εγώ με τον verbal (αφού οι συνήθεις ύποπτοι πήζουν και έχουν και να φτιάξουν και το Hostel II για τη Δευτέρα) για να καταλάβεις πόσο μας αρέσει η Maggie (και να συγχωρήσεις την όποια ψιλοερασιτεχνικότητα).

    Η διαδικασία λέει ότι κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail και συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις. Ή στείλε και χειροκίνητα, με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo SherryBaby".

  2. cheaptalk said

    Να σημειώσω ότι οι είκοσι προσκλήσεις έχουν εξαντληθεί φυσικά, αλλά δίνουμε κι άλλες, no problemo ;)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.