50 διπλές προσκλήσεις από τον Mr. Brooks

Mr. BrooksΔες/Κρύψε το trailer


H Hollywood Entertainment σας προσκαλεί στην Avant Premiere του θρίλερ Mr. Brooks. Την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ στο Αθήναιον Cinepolis στη Γλυφάδα.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ένας ευκατάστατος επιχειρηματίας και πρόσφατα βραβευμένος ως "Αντρας Της Χρονιάς", ο Κος Μπρούκς, είναι εθισμένος στον φόνο! Παλευόντας με το παθολογικό του πρόβλημα, προσπαθεί να σταματήσει το alter ego του , τον Μάρσαλ (Γούλιαμ Χαρτ), που έχει εντελώς διαφορετική άποψη. Ο Μάρσαλ λατρεύει την "ύπαρξή" του και την "δουλειά" του. Η πεισματάρα ντεντέκτιβ Τρέισι Ατγουντ (Ντέμι Μουρ)που παλεύει με τους δικούς της δαίμονες, φαίνεται πολύ απογοητευμένη με την έλλειψη στοιχείων για τις μυστιριώδεις δολοφονίες. Ετσι λοιπόν με την επίμονη ντεντέκτιβ στα πόδια τους, ο κος Μπρουκς και ο "Μάρσαλ" ξεκινούν ένα περίτεχνο παιχνίδι. Ο Κέβιν Κόστνερ, ο θρυλικός Τζον Ντάμπερ στο "Χορεύοντας με τους Λύκους" ο γοητευτικός Φρανκ στον "Σωματοφύλακα" επιστρέφει ως ο μυστηριώδης MR. BROOKS!

    Το blurb λέει αυτά, η σελίδα των Αθήναιον Cinemas λέει τα κατατοπιστικά, ο προγραμματισμός λέει ότι η ταινία ανοίγει 5 Ιουλίου, και η διαδικασία λέει ότι κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail και συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις. Η τελευταία δέχεται και χειρωνακτικά, με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo Mr. Brooks".

    Να σημειώσω ότι το πόστερ έλεγε "click here για να γνωρίσεις την άλλη του πλευρά" και έγινε "click here ένα έγκλημα τόσο τέλειο όσο και το μυαλό που βρίσκεται πίσω του" μετά από παρέμβαση της Hollywood. Να σημειώσω επίσης πολύ συνοπτικά ότι εκτός από άλλα οφθαλμοφανή ή μη, ο rotweiler είναι βενετσιανοσπουδαγμένος αρχιτέκτονας μηχανικός κι εγώ μηχανικός υπολογιστών που δεν έλεγε το δίκτυο νέο ούτε πριν είκοσι χρόνια και η ώρα μας κοστίζει ακριβά σε άλλους, τις Μάζες επισκέπτονται (και όχι μόνο) απ' όλο τον κόσμο χιλιάδες καθημερινά, άνθρωποι του χώρου και/ή διαθέτοντες υψηλή νοημοσύνη και γούστο, και είναι η πρώτη και τελευταία φορά που δεχόμαστε να ικανοποιήσουμε κάποιες από τις υποδείξεις, για να μη πάει χαμένος ο προγραμματισμός και ο κόπος. Λεφτά δε βγάζουμε, ανάγκη δεν έχουμε, ιστορία έχουμε, το κοινό μας το ξέρουμε και μας ξέρει, και σε τέτοιες προμοσυμφωνίες θα θεωρούμε πλέον πολύ λογικό να ζητήσει κάποιος να ακυρωθούν εφόσον δεν τον καλύπτει το αποτέλεσμα ή να μη τις κάνει καθόλου. Και τιποτάλλο.

  2. cheaptalk said

    Επειδή η Γλυφάδα πέφτει μακριά για τους περισσότερους και έχουν περισσέψει προσκλήσεις, ο Mr. Brooks θα δέχεται και όσους λένε το μυστικό κρυπτικό συνθηματικό "Movies for the Masses" στην είσοδο, μέχρι να συμπληρωθούν οι θέσεις. Με άλλα λόγια, αν έχεις κανέναν (κινηματογραφο)φίλο χωρίς όνομα στην παραλιακή, πες του να χρησιμοποιήσει το δικό μας.

    Α και κάτι θα επακολουθήσει την προβολή απ' όσο ξέρω, άρα μη βιαστείς να φύγεις.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.