Τα δροσερά μπούτια της Kate Beckinsale

Kate Beckinsale, Die Hard 4.0 New York Premiere, Photo 27Kate Beckinsale, Die Hard 4.0 New York Premiere, Photo 49

Έσκασε από τη ζέστη και τα σφιχταγκαλιάσματα του Len Wiseman μες στη τουαλέτα-επίδεσμο που φόραγε στο Λονδίνο, και έβαλε κάτι πιο δροσερό και προσφερόμενο για μπαλαμούτιασμα στη νεοϋορκέζικη πρεμιέρα των τέταρτων Σκληρά Αποθαμένων η Kate Beckinsale. Ή αλλιώς έβαλε κι αυτή ένα μπούτι βοηθείας επιπρόσθετο στα χέρια, πόδια, γλώσσες, κεφάλια και λοιπά κομμάτια του Bruce Willis που πλημμύρισαν διαδίχτυα, κανάλια, εφημερίδες, περιοδικά, ραδιόφωνα, σήματα καπνού και μορς, για να διαβεβαιώσουν ότι το "yipee-ki-yay, παλιοχάκερς" και τα λοιπά καταλληλότατα για ανηλίκους σκηνικά του φιλμ (που ανοίγει αυτή τη βδομάδα) είναι σα το θαυματουργό γαλατάκι που θρέφει γέρους, παιδιά και εμμηνοπαύσεις.

Η μοναδική σχέση που έχει η Καίτη με την ταινία είναι φυσικά ο σκηνοθέτης άντρας της για τον οποίο είχε παρατήσει τον Michael Sheen διαβλέποντας σωστά στα γυρίσματα του Underworld (2003) ότι είχε όλα τα φόντα να περάσει από μικρομπλοκμπαστεριές σε υπερηλικοτέτοιες. Όμως ο ανεπρόκοπος χουφτωστής δε κατάφερε μάλλον να της δώσει ούτε ρολάκο υπόγειου χακερά (σαν αυτόν που έχει ο Kevin Smith στο σενάριο) και περιορίστηκε (η χουφτωμένη) στο θρίλερ ξενοδοχείου Vacancy (2007) που άνοιξε και έκλεισε με συνοπτικές διαδικασίες τον Μάιο στην Αμερική.

Kate Beckinsale, Die Hard 4.0 New York Premiere, Photo 13Kate Beckinsale, Die Hard 4.0 New York Premiere, Photo 09


Previously on Movies for the Masses: Η κωλάρα της Beyoncé στον ήλιο

2 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Να σημειώσω ότι η πρεμιέρα έγινε ξημερώματα Παρασκευής. Τις φωτογραφίες τις έβγαλα τώρα γιατί τα νέα όσο πάνε και τα πιάνει μια ραστώνη κι αυτά, και σίγουρα είναι πιο δροσιστικές από κάτι φωτό του νέου (κατ' ευφημισμό) Indiana Jones. Υπάρχουν και σε μεγαλύτερη ανάλυση (από τη μεγάλη που βγαίνει όταν κάνεις κλικ) οπότε αν θες να βγάλεις τα μάτια σου, ψάξε να βρεις το link που λέει "Contact Us".

  2. Anonymous said

    στην πρώτη φωτό όμως όλοι στο φόντο κοιτάνε κάπου αλλού..μηπώς εκείνο ήταν πιο ενδιαφέρον???τι μπορεί να ήταν??

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.