Η κωλάρα της Beyoncé στον ήλιο

Beyonce, 15 June 2007, Photo 40Beyonce, 15 June 2007, Photo 37

Εβδομάδα Αντζελίνας αυτή που πέρασε, με την οσία μητέρα παιδιών με αριθμούς για ονόματα να περιφέρει τον σκελετό της στην Αμερική, σε πρεμιέρες και κανάλια, προωθώντας κι εκεί (μετά τις Κάνες) το A Mighty Heart (2007) που οι προθέσεις του να γίνει κάτι παραπάνω από όχημα για διάσημη κοκαλιάρα βαμμένη μαύρη, αμφισβητούνται κάπως. Σε αντιπερισπασμό οι Μάσες ασχολούνται με την εκτός των άλλων, αυθεντικά και σε όλα τα σημεία μελαψή πρωταγωνίστρια των οσκαρικών Dreamgirls (2006), μοντέλα εξωφύλλου για το φετινό σχετικό τεύχος του Sports Illustrated, πιο λαχταριστή για το 2007 του AskMen και όλων των διαδίχτυων, που στις Κάνες δέχονταν προτάσεις γάμου από τον Jay-Z και αυτή τη βδομάδα απλά λιάζεται σε γιοτ άγνωστου στίγματος, χωρίς να πλακώνεται με τον Τύπο για να τα μαζέψει μετά. Κι αν όλα πάνε καλά θα κάνει και καυτό λεσβιακό δίδυμο με την Eva Longoria σε καμιά μεγάλη οθόνη κοντά σου, σύντομα.

Beyonce, 15 June 2007, Photo 32Beyonce, 15 June 2007, Photo 39


8 Responses so far.

  1. Oribusiness said

    Οντος κωλάρα δεν χωράει στην οθόνη του φορητού, και αναγκάστηκα να το δώ και στον επιτραπέζιο!!

  2. Anonymous said

    η Beyonce ειναι η καλυτερη και λετε οτι γουσταρετε. Φευγω απο' δω δεν θελω να κολλησω ζηλια!!!!!!Και μια ερωτηση. Κλεμμενη την εχει την... κωλαρα οπως την λετε εσεις;

  3. cheaptalk said

    Ερμμ.. βασικά ότι η Beyoncé είναι η καλύτερη λέμε κι εμείς. Στις Μάσες η λέξη "κωλάρα" δεν έχει αρνητική έννοια ποτέ (αντίθετα, όπως φαίνεται και στο κείμενο, η λέξη "κοκαλιάρα" πάντα έχει).

  4. Anonymous said

    Re paidiaa!! Eiste teleioi!! Me kanate kai gelasa!!! Eimai fanatikos oso den paei me thn Beyonce.. einai kataplhktikh!! Kai as exei kai kwlra kai vyzara kai otidhpote.. einai apisteftei h gynaika!!! Eiste teleioi eseis pou exete to site!!! Panos K... (oxi kwlara!!! Xaxaxaxaxaxa!!!)

  5. Anonymous said

    Beyonce <333333333.... 4 ever!!!!!
    I'AM HER BIGEST FAN!:-)~ M@r!l0u~13

  6. Anonymous said

    Marilou 8elw na se gnwrisw!!

  7. Anonymous said

    Alei8eia 8es na me gnwriseis?Ti glyko!!!!!!!!Egw pali oxi!!!!!!!!Marilou!!!!!!!!

  8. Anonymous said

    h Beyonce ein h kaluterh..oloi tn 8aumazoun...t n kanoume???exei swmatara h kopela....!!!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.