Τα γυμνά μοντέλα που επιστρέφουν μετρητά

Keeley HazellHayley-Marie Coppin
Δες/Κρύψε τη Hayley-Marie Coppin να κάνει τη "Swedish Student"

Cashback, αρχικά "cash back" και χρησιμοποιούμενο πια και σαν επίθετο, είναι στα Αγγλικά η ελληνική "επιστροφή μετρητών" από αέρα κοπανιστό. Στην Αγγλία όπου τα super market το χρησιμοποιούν κατά κόρο για να καταθέτουν μετρητά χωρίς έξοδα, έχει συνδεθεί με υπεραγορές για τους περισσότερους. Σε αυτή τη σύνδεση αναφέρεται και ο τίτλος μιας μικρού μήκους οσκαρο- υποψήφιας και μιας μεγάλου μήκους ξεχειλωμένης ταινίας του Sean Ellis, με γυμνές μοντέλες παγωμένες ανάμεσα σε ράφια με απορρυπαντικά και ζεστές να ανεβοκατεβαίνουν σκάλες και κοντούς.

Στο Cashback (2006) που παίζει από τη Πέμπτη στις αθηναϊκές αίθουσες, κάνει την παρθενική της εμφάνιση στο πανί η Keeley Hazell που πριν από δεκαπέντε μήνες λέγαμε ότι είναι από τις πιο καυτές γκόμενες στον πλανήτη, αποδείχτηκε με το #2 στη περσινή λίστα του FHM, και παραμένει παρότι φάνηκε να μη μπορεί να κάνει μια πίπα της προκοπής στην οικιακή σεξο-κασέτα της. Σύμφωνα με τα credits, o απαιτητικός ρόλος της Keeyley, και συγκεκριμένα των βυζιών της, είναι αυτός του "Γυμνού Κοριτσιού" που το εξαιρετικό δίδυμο αποδίδει λαμπρά, ακόμα και σκιτσαρισμένο όπως ακριβώς έχει φωτογραφηθεί ανηλέητα.

Από το Cashback (2004) είχε εμφανιστεί ένα ακόμη μοντέλο των τρίτων σελίδων, η Hayley-Marie Coppin σε ρόλο "Σουηδέζας Φοιτήτριας" που, γυμνή φυσικά, σημαδεύει για πάντα τη ζωή ενός πιτσιρικά στη ταινία και όλων στο ακροατήριο. Το κορίτσι με τα βυζιά και το καλάθι στην αφίσα μικρού και μεγάλου φιλμ, η Irene Bagach, φαίνεται να μη κάνει γυμνές φωτογραφίσεις παρά σπανιότατα κάτι καλλιτεχνικές. Τέτοιο κόλλημα δεν έχει η περήφανα Miss Nude UK Janine May Tinsley που, όπως και στο σενάριο, φαίνεται να τα δείχνει όλα από μικρή σε οποιονδήποτε κρατάει μετρητά, κρίνοντας από το μεγάλο portfolio της σελίδας της.

Irene BagachJanine May Tinsley


3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Ο ήρωας του Ellis λέει ότι πολλές γυναίκες γίνονται μούσκεμα για ζωγράφους γιατί αυτοί βλέπουν και προβάλλουν την ομορφιά κάθε.. σημείου τους. Τέτοιο ταλέντο σίγουρα πνίγει τον ίδιο, αφού τις βγάζει όλες έτσι που ακόμα και το θηλυκό ακροατήριο να χάσκει με ανοιχτό το στόμα. Όπως διαπίστωσα χτες στην ΑΘΗΝΑΙΑ, όπου η όρεξη του κοινού ήταν τέτοια που οι τυρόπιτες εξαφανίστηκαν σε χρόνο dt στο διάλειμμα :P

  2. cheaptalk said

    Πέρασα ολόκληρη τη σκηνή και των δύο φιλμ με τη Hayley-Marie να περιφέρεται γυμνή, αν και αξίζει να τη δεις σε πολύ μεγαλύτερη οθόνη για να αισθανθείς πολύ μικρότερος. Για την εξίσου συνταρακτική ερμηνεία της Keeley στο μεγάλου μήκους, σου δίνει μια μικρή εικόνα η επίσημη (στη Γαλλία τουλάχιστο) μικρή εικόνα που πέτυχα στο AlloCiné. Η Irene είναι στη πασίγνωστη φωτογραφιάρα που ανέβασε ο verbal για τη κριτική. Την Janine May δε τη πέτυχα πουθενά σε σχετική πόζα αλλά όπως λέει η estelle και βλέπεις και μόνος σου, έχει ωραίο σώμα όμως.. δε μπορείς να τα έχεις και όλα.

  3. cheaptalk said

    Κι αν ακόμα ψάχνεις κι εσύ ποια είναι ποια στις φωτογραφίες του θέματος, άσε λίγο το χεράκι του ποντικιού πάνω στη καθεμιά.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.