Scarlett Johansson: Η πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη


Η Scarlett Johansson είναι η πιο σέξι γυναίκα στο κόσμο, για το 2006. Για την αμερικάνικη έκδοση του FHM.

Στα 21 της χρόνια, έχει ήδη τη φωνή, την επιτυχημένη καριέρα και την ομορφιά που σου κόβει την ανάσα για να είναι στη κορυφή, σύμφωνα με το περιοδικό. Πέρσι η Σκάρλετ ήταν στην ένατη θέση (με τη.. πρώτη της προσπάθεια). Και στη πρώτη, η Angelina Jolie που φέτος υποχώρησε μια θέση, αν και εξακολουθεί να είναι στη κορυφή για τις γυναίκες αναγνώστριες.

Τη πεντάδα κλείνουν Jessica Alba, Jessica Simpson και Keira Knightley (που γιόρτασε κι αυτή τα εικοσιένα προχτές, με στιλ). Και μεγάλες ανόδους, όσο αφορά ηθοποιούς, είχαμε για τη Jenny McCarthy (7 από 54, μετά το θρίαμβο στα Razzies και τη νέα στήλη της στο περιοδικό βεβαίως). Και τις.. τηλεοπτικές Eva Longoria (13 από 38, Desperate Housewives φυσικά), Jaime Pressly (17 από 87, My Name Is Earl - εγώ προτιμάω απείρως περισσότερο τη Nadine Velazquez, παραπλεύρως, αλλά η Jaime αρέσει στις γυναίκες κι αυτή, καρατσεκαρισμένα) και Katherine Heigl (19 από 55, η.. Izzie του Grey's Anatomy). Τέλος, η ψηλότερη νέα είσοδος ήταν αυτή της Erica Durance (η Lois Lane του Smallville) στο 38.

Για τη βρετανική (και πιο "επίσημη") έκδοση του FHM, η ψηφοφορία είναι ανοιχτή. Αν κι έχει ακόμα πιο τοπικό χαρακτήρα, και φέτος π.χ. ποντάρω στη δεκαοχτάχρονη Keely (Hazell) με outsider καμιά στιλ Charlotte Church.


3 Responses so far.

  1. ShoppingTherapy said

    cheaplog, σταμάτα να διαβάζεις το FHM και γράψε καμιά κριτική

  2. cheaptalk said

    μπα, μετά τη προτροπή και της emmanuella λέω να αρχίσω να γράφω για την αντζελίνα, που όσο πάνε τη θέλουν όλες και πιο έξαλλα.

    δηλαδή ο μπραντ πιτ αποτελεί το πρότυπο γυναίκας του 21ου αιώνα. οι περισσότερες πια αντί να τον θέλουν, θέλουν να 'ναι στη θέση του. να γυρνάνε ταινίες με τον μπλουμ, να ναι φιλαράκια με τον κλούνι και να' χουν παιδιά με τη αντζελίνα :P

  3. ShoppingTherapy said

    από όλα όσα είπες συγκράτησα μόνο το "clooney"
    (σλουρπ)

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.