Ο μικρός κώλος της Penelope Cruz



Σύμφωνα με τη Sun, τη Mirror και σύσσωμο το βρετανικό (και όχι μόνο) τύπο του σαββατοκύριακου, ο κώλος της Penelope Cruz δεν είναι αρκετά.. καμπυλωτός.

Συγκεκριμένα, για τις ανάγκες του Returning (2007?) όπου παίζει (όπως λέει το "ρεπορτάζ" γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω) μια νοικοκυρά τύπου Sophia Loren(!), κρίθηκε ότι έπρεπε να έχει πλούσιες καμπύλες. Και ενώ το στήθος της πέρασε όλους τους.. ποιοτικούς ελέγχους, κατά τον εκπρόσωπο της παραγωγής, "παρακάτω" χρειάζονταν.. παραπάνω. Οπότε της φόρεσαν ένα προσθετικό, και μείναν όλοι ικανοποιημένοι. Και μάλιστα το ζήτησε να το πάρει και σπίτι.

Εγώ προτείνω στη Πηνελόπη να ακολουθήσει το παράδειγμα της Shakira και να το βάλει μόνιμα. Γιατί οι μικροί και πεσμένοι κώλοι είναι out (όχι ότι ήταν ποτέ και in). Όπως ξέρει καλά και η Tara Reid μετά το σχετικό δούλεμα που 'φαγε τη προηγούμενη βδομάδα.


Previously on Movies for the Masses: Ιππότης Πενέλοπε

3 Responses so far.

  1. verbal said

    είναι προσθετικός ο κώλος της Σακίρας; χμ...

  2. cheaptalk said

    Χεχεχεεε είναι από τις "φήμες" που κυκλοφορούσαν παλιότερα, κυρίως από κακεντρέχεια (όπως και για τα.. προσόντα της Britney, της Jessica, της Lindsay, κτλ. εννοώ). Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή ιδέα, γι' αυτό τη προωθώ.. ανηλέητα εδώ και χρόνια. Με τα γνωστά, πλέον, αποτελέσματα :P

    Όπως και να 'χει οι αμερικάνοι τη θεωρούν τη Pene μεξικάνα, το λιγότερο (φταίνε και οι ρόλοι που παίζει). Οπότε τα πολλά ζουμ στα επίμαχα σημεία θα χάλαγαν και την εικόνα της, και τη ταινία, και τους χειρούργους που περιμένουν με τα buttock implants στοκαρισμένα.

  3. cheaptalk said

    Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ του Reuters ψεύτικο κώλο φόραγε η Πηνελόπη στο Volver (2006) του Almodóvar. Οπότε ή τον έχει μόνιμο ή τα πρώτα δημοσιεύματα ήταν λανθασμένα.

    Όπως και να 'χει, το μικρό κεφάλι της και το.. επαρκές στήθος της Ισπανίδας δε χρειάζονται πρόσθετα, κατά τον σκηνοθέτη.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.