Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (2007): Trailer #2


Το βράδυ της Τετάρτης στην Αμερική και στην έναρξη της 3ης σεζόν του So You Think You Can Dance του δικτύου της, πρόβαλλε η Fox το δεύτερο μεγάλο trailer των δεύτερων Τεσσάρων Φανταστικών.

Το τρέιλερ που περιμέναμε σίγουρα (και ερμμμ.. κανένας άλλος) από το προηγούμενο, μαζεύει τις καλύτερες σκηνές από τα άπειρα τηλεοπτικά σποτ που κυκλοφόρησαν στο εντωμεταξύ, με περισσότερη έμφαση στα αστεία και τις αλλαξοκωλιές στις υπερδυνάμεις. Και παρουσιάζει τον Galactus με τη μορφή του τεράστιου σύννεφου που θα 'χει στη ταινία, και τη νέα φωνή του Silver Surfer που είναι ίδια με τη παλιά στο πιο απειλητικό στο "end". Είναι φανερός λοιπόν ο στόχος της Fox που ήταν ίδιος από την αρχή, να κόψει δολάρια με τη φάτσα του ασημένιου κυματοδρόμου. Και το συμπέρασμα το βγάζεις από τον οικογενειακό προσανατολισμό στο editing, το σπρώξιμο να εξαργυρωθεί η απογοήτευση από τα τρίκουελς και ειδικά του Spider-Man 3, τη μικρή διάρκεια και τα μεγάλα σύννεφα που είναι σχεδόν καρατσεκαρισμένα σαν ειδήσεις και πολύ ενδεικτικά σαν τσιγκουνιές, και την ύπουλη υπόγεια για εξαιρετικά ψυλιασμένους κίνηση να.. κοπούν δολάρια με τη φάτσα του ασημένιου κυματοδρόμου.

Κατά τα άλλα οι φαν εξακολουθούν να ασχολούνται με το ποια θα ήταν η ιδανική Susan Storm, και στο στόχαστρο έχει μπει τελευταία και ο Chris Evans που ένα τόνο οξυζενέ τον χρειάζεται για να κάνει τον αδερφό της κατάξανθης (αλλά όχι αρκετά λευκασμένης) Jessica Alba.


Previously on Movies for the Masses: El Orfanato (2007): Υιοθετημένο teaser

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Άκουσα εκατό φορές τη φωνή του Σέρφερα στα τρέιλερ και τα TV Spots, και κατέληξα κι εγώ όπως και όλο το δίκτυο ότι σε όλα μεν είναι διαφορετική αλλά κατά βάση είναι η ίδια. Δηλαδή είναι διαφορετικά takes του ίδιου να λέει την ατάκα ή διαφορετικά τα φιλτραρίσματα. Τώρα ποιος είναι αυτός ο ίδιος κανένας δε ξέρει αφού ο Doug Jones που είχε κάνει αρκετές ηχογραφήσεις (και έβαλε και.. το σώμα) δεν αναγνωρίζει τη φωνή του, ενώ ούτε σαν τον Laurence Fishburne ακούγεται (και η συμμετοχή του είχε ανακοινωθεί λίγες μέρες πριν το πρώτο τρέιλερ).

    Να ξεφορτωθώ με τη ευκαιρία μερικά ενδιαφέροντα links που δε χρησιμοποίησα τελικά στο θέμα, ένα για τη σκιά του Galactus και ένα για το εξώφυλλο του FF #521 με τη πιο πρόσφατη φορά που η Susan Storm είχε πάρει φωτιά. Και να προσθέσω κι ένα σημερινό με τον Tim Story να ανακοινώνει ότι τελείωσε το editing και δε θα πρέπει να κρίνεις μια ταινία από το.. μέγεθός της.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.