Νύχτες Πρεμιέρας 2007: Οι προσκλήσεις

Athens International Film Festival 2007, Invitations
ΣΕΠ 19: Οι προσκλήσεις φύγαν σχεδόν όλες σε μηδενικό χρόνο, και έχουν πια εξαντληθεί. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή, και ιδιαίτερα όσους μας στείλατε λίστες με όλες τις προβολές του φεστιβάλ που θέλατε να δείτε ;)

Οι Μάζες σου 'χουν κάνει κράτηση για κάποιες Νύχτες Πρεμιέρας. Τσέκαρε το πρόγραμμα, ψήσε το ποπκόρν, πάγωσε τις μπύρες, πρόβαρε τη φωνή του μαυραγορίτη που πουλάει μηδενικά εισιτήρια και κλείσε θέση.


Δες/Κρύψε τις προβολές με προσκλήσεις

13ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας – Νύχτες Πρεμιέρας Conn-X
Προσκλήσεις MFTM


20/9 NIGHT TRAIN ΑΠΟΛΛΩΝ 22.30 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Γινάν Ντιάο
Μια δεσμοφύλακας στις κινεζικές φυλακές, όπου οι εκτελέσεις επιτρέπονται, πασχίζει να αφυπνίσει ξανά την γυναικεία της φύση και συναντά τον αδελφό μιας θανατοποινίτισσας. Μια ανατριχιαστική, σκοτεινή σπουδή χαρακτήρων που παγώνει το αίμα. Συμμετοχή στο τμήμα "Ενα Κάποιο Βλέμμα" του φεστιβάλ Καννών.

22/9 UN GROS QUARTIER POURRI ΑΠΟΛΛΩΝ 20.30 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Άλκηστις Τσιτούρη, Φώτης Μηλιώνης
και
FOR THE BIBLE TELLS ME SO ΑΠΟΛΛΩΝ 20.35 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Ντάνιελ Κάρσλεϊκ
Εξαιτίας μιας παρωχημένης ερμηνείας της Βίβλου, ένα ευρύ ποσοστό του αμερικάνικου πληθυσμού αντιμετωπίζει την ομοφυλοφιλία ως "μίασμα" άξιο ολοκληρωτικής περιφρόνησης. Εστιάζοντας στον ιερό πυρήνα της αμερικάνικης οικογένειας, ο Καρσλέικ θα γκρεμίσει μεθοδικά μια σειρά από διαδεδομένες προκαταλήψεις. Συμμετοχή στο φεστιβάλ του Σάντανς.
Παρουσία του σκηνοθέτη

24/9 QUEEN OF DIAMONDS ΔΑΝΑΟΣ 2 23.15 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Νίνα Μένκες
Η αποξένωση και τα βαθιά τραύματα μιας γυναίκας που δουλεύει σε ένα καζίνο του Λας Βέγκας, μια καταστροφική απειλή που διαφαίνεται στον ορίζοντα, όλα δοσμένα ως ένα οπτικοακουστικό tour de force που φτάνει στα έγκατα της αμερικάνικης κουλτούρας. Ενα από τα δέκα καλύτερα φιλμ του 1991 σύμφωνα με τους Los Angeles Times.
Αφιέρωμα στην Νίνα Μένκες
Παρουσία της σκηνοθέτιδας

26/9 CRAZY LOVE ΑΤΤΙΚΟΝ 22.30 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Νταν Κλόρες, Φίσερ Στίβενς
Στην Αμερική της δεκαετίας του ’50, ο εύπορος δικηγόρος Μπερτ θα ερωτευθεί την εκρηκτικά σέξι Λίντα. Τόσο απλά θα ξεκινήσει ένα από τα πιο συνταρακτικά χρονικά πάθους και εμμονής που σφράγισαν ποτέ τη σχέση ενός άντρα και μιας γυναίκας. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, όσο κι αν δυσκολεύεστε να το πιστέψετε.

27/9 SHORT STORIES B ΑΠΟΛΛΩΝ 17.30 *SOLD OUT*
Διεθνής επιλογή από τις καλύτερες ταινίες μικρού μήκους της χρονιάς.

28/9 GINGER ΑΠΟΛΛΩΝ 23.00 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Ντον Σάιν
Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό της κατασκοπείας φορά φουστάνι, ψηλοτάκουνα και έχει για όπλο το κορμί της. Σεξ, βία και γυμνό δοσμένα πέρα από κάθε διάθεση πολιτικής ορθότητας και άλλες "βρωμερές" λεπτομέρειες σε ένα sexploitation classic που, αν γυριζόταν σήμερα θα είχε αποκτήσει στο λεπτό τον χαρακτηρισμό του "Αυστηρώς Ακατάλληλο"!

29/9 HALLAM FOE ΔΑΝΑΟΣ 1 18.00 *SOLD OUT*
Σκηνοθεσία: Ντέιβιντ Μακένζι
Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης του "Νεαρού Αδάμ" και ο χαρισματικός πρωταγωνιστής του "Μπίλι Ελιοτ" σας προσκαλούν σε μια σέξι, γαργαλιστική και εντελώς αναπάντεχη ιστορία που μιλά για απαγορευμένα πάθη, αμετανόητους ηδονοβλεψίες και παράνομους έρωτες υπό τους ήχους δυνατής, ροκ μουσικής.


(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

9 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Οι διαθέσιμες προσκλήσεις είναι έξι (6) για κάθε προβολή και είναι προσωπικές (i.e. ισχύουν για ένα άτομο). Άμα υπάρχει κι άλλο πρόσωπο βέβαια, συμπλήρωσε και το όνομά του για να πάρεις διαπροσωπική.

    Πληροφορίες: Στη σελίδα του φεστιβάλ.
    Διαδικασία: Κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις ονόματα και προβολή και το στέλνεις. Ή χειροκίνητα, πιάνεις το πληκτρολόγιο, το βάζεις στο φούρνο, κάνεις τα πλήκτρα ποπκόρν και μας τα στέλνεις στη γνωστή διεύθυνση.
    Credits: Στον rotweiler που εκτός από το σπίτι του βρήκε χρόνο να βάψει και τις Μάσες σε Νυχτερινά χρώματα.

  2. cheaptalk said

    Επειδή ήδη γίνεται ένας ψιλοχαμός, δήλωνε και καμιά δεύτερη-τρίτη προτίμηση, όπως κάναν και οι υπόλοιποι χωρίς προτροπή :p

  3. cheaptalk said

    To HALLAM FOE ξεπούλησε, NIGHT TRAIN και GINGER έχουν από δύο (2) και στα αζήτητα είναι μόνο το UN GROS / FOR THE BIBLE, απ' όσο προλαβαίνω να μετρήσω.

  4. cheaptalk said

    Και το GINGER έκλεισε προς το παρόν, κανένα δεν είναι στα αζήτητα και δε προλαβαίνω να μετράω, και ζητάμε κι άλλες προσκλήσεις, οπότε ο απολογισμός αργότερα και όλα είναι ανοιχτά γενικά 8)

  5. cheaptalk said

    HALLAM FOE, GINGER και CRAZY LOVE έχουν κλείσει, και για τις υπόλοιπες μένουν από δύο (2) το πολύ (υπάρχουν και κάτι ασυνεννοησίες). Επόμενη ενημέρωση πολύ αργότερα. Και επειδή είδα να υπάρχουν και κάποια προβληματάκια με spam, τσέκαρε κι εκεί μήπως κέρδισες και δε το ξέρεις.

    Α και ΔΕΝ μοιράζουμε προσκλήσεις για όλες τις προβολές του φεστιβάλ, παρόλο που πήραμε ένα σωρό σχετικές αιτήσεις ;)

  6. cheaptalk said

    HALLAM FOE, GINGER, CRAZY LOVE και NIGHT TRAIN κλείσαν, έξι (6) προσκλήσεις μείναν συνολικά για τις υπόλοιπες για όποιους προλάβουν, συγγνώμη που δεν είχαμε περισσότερες να δώσουμε, χαιρόμαστε που τις δώσαμε όλες σε διαφορετικούς ανθρώπους έστω κι αν στεναχωρήσαμε κάποιους άλλους, θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε και κάποιες από τις υπόλοιπες συμμετοχές αν γίνεται, και τις Νύχτες τις αγαπάμε πολύ αλλά ο κινηματογράφος είναι ένα ταξίδι που δε ξεκινάει και τελειώνει σε αυτές κάθε χρόνο ε?

    Α και ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΒΟΛΕΣ ε? :p

  7. cheaptalk said

    Υπάρχει μόνο μία (1) απλή πρόσκληση αδιάθετη αυτή τη στιγμή για το UN GROS QUARTIER POURRI / FOR THE BIBLE TELLS ME SO και αυτή μάλλον θα πάει σε κάποια από τις αμέτρητες συμμετοχές που δε μπορέσαμε να ικανοποιήσουμε, οπότε οι προσκλήσεις μας είναι τυπικά SOLD OUT. Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή, ακόμα και όσους στείλατε δεκάδες αιτήσεις για όλες τις ταινίες του φεστιβάλ που θέλατε να δείτε :D

  8. cheaptalk said

    Ερμμμ, ζητώ συγγνώμη αλλά δε πίστευα ότι θα έστελνε τόσος κόσμος για μια πρόσκληση που φαίνεται να είναι διαθέσιμη στην τελευταία υποσημείωση ενός θέματος που γράφει "Sold Out". Δεν υπάρχει καμία πρόσκληση διαθέσιμη λοιπόν, συγγνώμη για την ταλαιπωρία, και όσοι στείλατε και δεν πήρατε κάτι θα έχετε προτεραιότητα για την πρεμιέρα του No Reservations που θα κάνουμε τη Δευτέρα και λέμε να τη βαφτίσουμε "ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ" για να ξεπουλήσει στο πι και φι ;)

  9. cheaptalk said

    Προέκυψαν ξαφνικά πέντε (5) διπλές προσκλήσεις για την παρακάτω ταινία που παίζει σήμερα στις Νύχτες Πρεμιέρας, οπότε αν ενδιαφέρεσαι στείλε mail στη γνωστή διεύθυνση. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν μετά τις 4 το απόγευμα.

    25/9 ΖΟΟ 20:30 ΑΠΟΛΛΩΝ
    Σκηνοθεσία: Ρόμπινσον Ντέβορ
    Ανακατασκευάζοντας τα γεγονότα που οδήγησαν στο θάνατο ενός άνδρα έπειτα από τη σεξουαλική του συνεύρεση με ένα άλογο, το "Ζοο" προσεγγίζει το θέμα ταμπού της κτηνοβασίας, χωρίς ηθικολογίες αλλά με αδιαμφισβήτητες εικονοκλαστικές αρετές. Επίσημη συμμετοχή στο φεστιβάλ Κανών και Σάντανς.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.