Sweeney Todd (2007): Trailer οσκαρικού ξυρίσματος

Δες/Κρύψε το Trailer #2

Με τα τραγούδια στο minimum για να μην μπερδέψει το κοινό με το concept του musical όπως σημειώνει η Anne Thompson, κυκλοφόρησε χθες βράδυ στο Yahoo! το trailer της υπεραναμενόμενης νέας συνεργασίας Tim BurtonJohnny Depp, η κινηματογραφική βερζιόν του slasher musical του Stephen Sondheim, που είχε αρχίσει να μαζεύει Όσκαρ απ' την Άνοιξη περίπου, μέχρι που η παραγωγή έκανε αναγκαστικές διακοπές για να μπορέσει ο πρωταγωνιστής της να συμπαρασταθεί στην άρρωστη κόρη του, κι οι έτοιμοι από καιρό πολέμιοι να αρχίσουν να πετάνε τα βέλη τους για προβλήματα και κόντρες και δυσκολίες έγκαιρης ολοκλήρωσης και αιτήματα της Warner για λιγότερο αίμα και PG-13 αντί του R rating.

Ο Burton βέβαια, είχε κι άλλες σκηνές να γυρίσει στο μεσοδιάστημα, κι η Warner διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες για κοψίματα και μάλιστα άλλαξε το άνοιγμα από περιορισμένο τα Χριστούγεννα με βλέψεις για διεύρυνση το Γενάρη, σε full-on επίθεση τη βδομάδα που η Αμερική γεμίζει ζαχαρωτά, ενθουσιασμένη με το ιδανικό για counter-programming υλικό της. Η ταινία έκανε τα πρώτα αποκαλυπτήρια με επιλεγμένα κλιπάκια που προκάλεσαν παράκρουση στην Βενετία, και τώρα μπορείς κι εσύ να δεις το γιατί. Ο Depp, που αυτή τη φορά λέει τα τραγούδια του αντουμπλάριστος, φαίνεται έτοιμος να επιβεβαιώσει τις πρώτες ανταποκρίσεις περί μνημειώδους ερμηνείας της πιο σκοτεινής ποικιλίας, στο ρόλο του σαλεμένου μπαρμπέρη που εγγυάται πιο βαθύ ξύρισμα απ' τους συναδέλφους του, και παρέχει και πρώτη ύλη στην τρελή κυρία του ισογείου για τις κρεατόπιτές της. Κι ο Burton που τον καθοδηγεί για έκτη φορά, αποφασισμένος να τεντώσει σαγόνια περισσότερο από ποτέ με τις απίστευτες εικόνες του, και να κλείσει από τώρα την πρόσκλησή του για εκείνο το μεγάλο χειμωνιάτικο κόκκινο χαλί.


Previously on Movies for the Masses: WALL•E (2008): Αχουτομωρέ teaser

8 Responses so far.

  1. verbal said

    Αν θες να το κρατήσεις για πάντα στο σκληρό σου, η Village Films (που θα σου το φέρει στις ελληνικές αίθουσες), μας έστειλε μερικά λινκάκια.

    http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/sweeneytodd/sweeney_todd_tlrf1_qt_300.mov
    http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/sweeneytodd/sweeney_todd_tlrf1_qt_500.mov

    http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/sweeneytodd/sweeney_todd_tlrf1_100.rpm
    http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/sweeneytodd/sweeney_todd_tlrf1_300.rpm

    http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/sweeneytodd/sweeney_todd_tlrf1_300.asx
    http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/sweeneytodd/sweeney_todd_tlrf1_500.asx

  2. a female Darcy said

    xerete kata pote tha mas erthei?....gia na arxisoume na metrame meres.

  3. verbal said

    Είναι γενικά προγραμματισμένο για μέσα Φλεβάρη (κατά τις 13), για να προλάβει δλδ ο μισός πλανήτης να κατεβάσει το DVD screener που θα'χει κυκλοφορήσει σίγουρα ως τότε, πριν βγει η ταινία στις ελληνικές αίθουσες.

  4. cheaptalk said

    Το επίσημο rating της MPAA για το Sweeney Todd (2007), όπως ανακοινώθηκε χτες, είναι R for graphic bloody violence.

  5. verbal said

    Με την προέλευση του να ερευνάται, έκανε το σαββατοκύριακo τους γύρους του δικτύου άλλο ένα trailer του Sweeney Todd (2007), που μερικοί χαρακτήρισαν international, μερικοί ως second, και βασικά είναι ίδιο με το πρώτο, μείον εκείνη τη μικρή υπόνοια musical, αλλά συν καυτό, πηχτό αίμα. Εγώ το είδα πρώτα στο Twitch.

  6. cheaptalk said

    Αφού κατέκλυσε το δίκτυο με αφίσες του φιλμ χτες, η παραγωγή κυκλοφόρησε και ένα featurette με τον Johnny Depp να τραγουδάει σήμερα, θέαμα που κόντευε να γίνει πιο ακριβοθώρητο και από το τέρας του Cloverfield (2007).

  7. verbal said

    Τα opening credits της αναμενόμενα γαμιστερότερης ταινίας των γιορτών κυκλοφόρησαν σήμερα, στο Broadway World σα φόρο τιμής στην καταγωγή της, και είναι αρκετά ζουμέρα για να έχεις κάτι να σκέφτεσαι όλη μέρα, αν όχι ν' αρχίσεις και petition να την φέρει η Village νωρίτερα απ' τις 7 του Φλεβάρη στις ντόπιες αίθουσες. There will be blood in Sweeney Todd (2007).

  8. Anonymous said

    You have hit the mark. In it something is and it is good idea. I support you.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.