Sex and the City (2008): Μπουτάρικο teaser


Από τις πρώτες ματιές στις καλοκαιρινές μπλοκμπαστεριές που παραδοσιακά σκάνε μύτη τα Χριστούγεννα, δε θα μπορούσε να λείψει και το "most important movie ever shot in NYC" όπως (ειρωνικά φαντάζεσαι) το αποκαλούν ο Gawker και οι υπόλοιποι από τον Σεπτέμβρη που ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Γυρίσματα που κάλυψαν τα κουτσομπολίστικα με παροξυσμό μεγαλύτερο από αυτόν των fan sites για τα αντίστοιχα συγκεκριμένου σκοτεινού ιππότη χωρίς θηλές πλέον στη στολή, γι' αυτό μην απορείς καθόλου που περισσότερος κόσμος ξέρει ότι το Sex and the City (2008) θα βγει στις αίθουσες τέλη Μαΐου απ' όσους περιμένουν τον Dark Knight (2008) τον Ιούλιο. Κατάσταση που αναμένεται να ανατραπεί τους επόμενους μήνες, ξεκινώντας από την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά και πάλι η λιγότερο πωρωμένη με τη σειρά που ξέρεις θα εξακολουθεί να είναι η πιτσιρίκα που ξαναβλέπει όλες τις σεζόν στο DVD στα Ισπανικά, για να μάθει και τη γλώσσα. Οπότε μπορείς άνετα να υποθέσεις ότι και την ταινία θα τη περιμένει σχεδόν με τόση ανυπομονησία όση είχε και για τους 300 (2007), έστω και λιγότερο μούσκεμα εκεί πιο χαμηλά.

Πολλά μπορείς να πεις για το τίζερ (ότι αποκαλύπτει τα τέρατα του Cloverfield (2008) π.χ.) αλλά το βασικότερο ήταν ήδη γνωστό από τα γυρίσματα. Η ταινία έχει μάλλον την πιο πολυέξοδη φωτογραφία ποτέ, με καθρέφτες να έχουν στηθεί και σε ουρανοξύστες χιλιόμετρα μακριά για να λούζουν στο φως τις καλοθρεμμένες και καλογυμνασμένες μπουτάρες των φιλενάδων της Carrie, όσο προσπαθούν να την αναδείξουν λιγότερο αλογομούρα στις πανταλόνες της. Το βίντεο προσθέτει, αχρείαστα, και τα μπούτια της Sarah Jessica Parker και.. ξανθά χρωμοφίλτρα παραπέμποντας σε Χρυσά Κορίτσια. Και η stella του Glitter άφησε την προετοιμασία του αφιερώματος στα τελειότερα ρούχα της Κάρυ, ever, για να σου ζωγραφίσει την μεγάλη εικόνα που χάνεις όσο ασχολείσαι με τέτοιες λεπτομέρειες:

Οι μόδες έρχονται και φεύγουν, το ίδιο γρήγορα με τους άντρες και τα κιλά από τις δίαιτες express. Ο αγώνας όμως να βρεις το κατάλληλο outfit και να το σετάρεις με τα σωστά αξεσουάρ, παραμένει. Ευτυχώς, που τα κορίτσια του Sex and the City θα μας δώσουν τις συμβουλές τους για τις σχέσεις και τα ρούχα, καθώς περιδιαβαίνουν στη Νέα Υόρκη, ατσαλάκωτες μέσα σε designer φορέματα. Η Carrie φοράει τις Dior γόβες της (bye bye Manolo’s), και μαζί με τη Samantha, τη Charlotte και τη Miranda κάνουν αυτό που χιλιάδες γυναίκες γνωρίζουν, λόγω DNA: παθαίνουν υστερία ψωνίζουν, ψυχαναλύονται και ονειρεύονται τον τέλειο γάμο, όσο το κοινό κρατάει την ανάσα του: τι γυρεύει η Carrie μέσα σε ένα outrageous νυφικό της Vivienne Westwood; Το μόνο σίγουρο είναι πως οι υπερμεγέθεις μπουτονιέρες και τα τρουκς είναι ξανά στη μόδα!


Previously on Movies for the Masses: Speed Racer (2008): Pretty colors teaser

3 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Περισσότερα θα βρίσκεις, να διαβάζεις και να αντιγράφεις, στο επίσημο blog που έχει ξεκινήσει εδώ και καναδυό βδομάδες και με λεζάντες στιλ "Sex then, Sex now" σε αναδημοσιεύσεις από το People, φαίνεται υποσχόμενο, στα χνάρια αυτού για το Hairspray (2007). Στις Μάσες πάντως μη περιμένεις να διαβάσεις άλλες συνέχειες μέχρι να βγουν τα μίνι και τα καυτά σορτσάκια :p

  2. Anonymous said

    Επομένως, Sex and the City: The most important fashion ad ever shot in NYC.

  3. verbal said

    Μιας και η Τριλογία του Κόσμου δεν φαίνεται να της βγαίνει, η New Line ψάχνει τον νέο νέο Άρχοντα των Δαχτυλιδιών στις τέσσερις άμεσα ενδιαφερόμενες (για δαχτυλίδια και kinky φορεσιές) νεοϋορκέζες του Sex and the City (2008), τις οποίες ήδη ετοιμάζεται να τριλογίσει, σύμφωνα με τους κατασκόπους της Daily Mail τουλάχιστον. Αν το κάναν κι ένα επεισόδιο τη βδομάδα...

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.