100 διπλές προσκλήσεις να μην είσαι εκεί


Δες/Κρύψε το trailer


Η Audio Visual σας προσκαλεί στην Avant Premiere της δραματικής ταινίας I'm Not There. Την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 6 το απόγευμα στo ΝΙΡΒΑΝΑ Cinemax στους Αμπελόκηπους.(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

5 Responses so far.

 1. cheaplog said

  Το I'm Not There είναι ένα αντισυμβατικό ταξίδι στην εποχή και τη ζωή του Μπομπ Ντίλαν. Έξι διαφορετικοί ηθοποιοί υποδύονται τα διαφορετικά πρόσωπα του Ντίλαν, από το δημόσιο και το ιδιωτικό μέχρι το φανταστικό, πλάθοντας ένα πλούσιο και πολύχρωμο πορτρέτο για τον πολυσυζητημένο και αμφιλεγόμενο Αμερικανό τραγουδιστή – είδωλο.

  Ποιητής, προφήτης, παράνομος, υποκριτής, σταρ που ηλεκτρίζει, μάρτυρας του ροκ'ν'ρολ, αναγεννημένος Χριστιανός – επτά διαφορετικές ταυτότητες, επτά ζωτικά όργανα στο σώμα μιας και μόνης ζωής, τόσο έντονης και πλούσιας όσο και η εποχή την οποία ενέπνευσε.


  Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
  Διαδικασία: κάνεις κλικ όσο παίζει η πρόσκληση, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή ντύνεις όλη την οικογένειά σου στα μαύρα, της σκάβεις τις φωνητικές χορδές, και μας στέλνεις τη φωτογραφία της με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo I'm Not There". Και αυτή η πρεμιέρα είναι σε αίθουσα από αυτές που δε γεμίζουν, οπότε όλοι οι καλοί θα χωρέσουν.

  Credits: σε μένα που έφαγα όλο το βράδυ να φτιάχνω την πρόσκληση, που ακόμα θέλει κάτι ψιλά και διαφημιστικό μπάνερ να τη συνοδεύει (από αύριο που θα ξεμπερδέψουμε και με Το Νησί των Χαμένων Ψυχών).

 2. cheaplog said

  Στα ψιλά που χρειάζεται σε διορθώσεις η κινούμενη πρόσκληση, πρόσθεσε ότι η ημερομηνία της πρεμιέρας είναι 4/2 όπως αναφέρει το κείμενο στο θέμα. Και όχι 7/2 που η ταινία βγαίνει στις αίθουσες και αναφέρει λανθασμένα μια από τις κάρτες που βάλαμε τον Dylan να κρατάει.

 3. cheaplog said

  Ψιλοδιόρθωσα την πρόσκληση, ανέβασα και μπανεράκι, και.. ερμμμ.. όχι γιατί την έφτιαξα όλη μόνος μου αλλά η είναι η πιο μουράτη δουλειά που έχουμε κάνει σε πρεμιέρα, επειδή το ίδιο ξεχωρίζουν και η ταινία και τα ονόματα που μπλέκονται.

 4. cheaplog said

  Έβαλα και τη σχετική στάμπα, και η προβολή (παρα)είναι sold out πια. Που σημαίνει ότι η λίστα συμπληρώθηκε και άλλες συμμετοχές δε δεχόμαστε. Μέχρι την επόμενη πρεμιέρα ;-)

 5. Amalia said

  H καλύτερη προσκληση που εχω δει ever!!

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.