50 διπλές προσκλήσεις για Το Νησί των Χαμένων Ψυχών

Island of Lost SoulsΔες/Κρύψε το trailer


Το Videorama και το mftm.gr σας προσκαλoύν στην Avant Premiere της παιδικής ταινίας φαντασίας Το Νησί των Χαμένων Ψυχών. Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου στις 10 το βράδυ στo REX VIDEORAMA στη Δραπετσώνα.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

One Response so far.

  1. cheaptalk said

    H Λούλου, η μητέρα της και ο μικρός της αδερφός μετακομίζουν σε μια ήσυχη επαρχιακή πόλη. Η ασχολία της νεαρής κοπέλας με το υπερφυσικό δεν βρίσκει καμία ανταπόκριση, μέχρι που ένα βράδυ συμβαίνει στο αδερφό της κάτι που μόνο ως υπερφυσικό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. Αυτός αρχίζει να συμπεριφέρεται αλλόκοτα και φαίνεται ότι αυτό έχει κάποια σχέση με την μονομαχία ενός μαγικού τάγματος με έναν νεκρομάντη πολλά χρόνια πριν.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή ξεριζώνεις την ψυχή σου και την εκτοξεύεις προς τη σατανική γενική μας κατεύθυνση με θέμα "Symmetoxh sto diagwnismo To Nhsi twn Xamenwn Psyxwn". Αν έχεις κανά παιδί παραπάνω, πες μας για επιπλέον πρόσκληση, μη στέλνεις εκατό ανύπαρκτα ονόματα, θα ζητάμε ταυτότητες.

    Credits: σε μένα που τα ξανάφτιαξα όλα μόνος μου, έστω και χωρίς έμπνευση, στη παράδοση να κάνουμε εντελώς οτιδήποτε βλέπεις και δε βλέπεις, από σκριπτάκια και players μέχρι γυρίσματα και μοντάζ, εγώ με τον verbal. Και στο Videorama που μπαίνει στον πυκνοκατοικημένο χώρο της ελληνικής διανομής με ένα μπλοκμπάστερ από τη Δανία.

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.