Get Smart (2008): International trailer

Δες/Κρύψε το teaser

Βασισμένος στην δημιουργημένη απ' τον Mel Brooks ομότιτλη τηλεοπτική σειρά των mid-60s και στο γεγονός ότι όσοι την έβλεπαν είναι είτε νεκροί, είτε πεθαίνουν, ο με στιβαρή προϋπηρεσία σε ημιαποτυχημένα ρετάλια κωμικών ναυαρχίδων Peter Segal (δημιουργός του τελευταίου μέρους της τριλογίας των Τρελών Σφαιρών, του τελευταίου της διλογίας της αναβίωσης του Nutty Professor με τον Eddie Murphy και δυο εκ των πιο αδιάφορων ταινιών του Adam Sandler), πιάνει στα χέρια του τον πιο καυτό αυτή τη στιγμή κωμικό στην Αμερική (και το υπόλοιπο στερέωμα), μάλλον για να αναλάβει να τον... δροσίσει. Παρέχοντας τα απαραίτητα γκαφατζιλίκια, ο Steve Carell είναι ο Maxwell Smart, νεοπροαχθής ατζέντε 86 υπηρεσίας υποθέτεις μυστικής με το εύγλωττο κωδικό όνομα CONTROL, που προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο τις σκοτεινές δυνάμεις υπηρεσίας υποθέτεις τρομοκρατικής με το εύγλωττο κωδικό όνομα KAOS.

Τον απαραίτητο αντιπερισπασμό της γλυκομούτσουνης καβλίτσας παρέχει η Anne Hathaway, που είναι και η μόνη δευτεραγωνίστρια που κατάφερε να εξασφαλίσει χρόνο άνω των 0.332 δευτερολέπτων στο πορτογαλλέζικο διεθνές trailer που κάνει τις βόλτες του στο δίκτυο σήμερα, μερικούς μήνες μετά το πρώτο, αμερικάνικο teaser. Teaser που με την λιτή του αποτελεσματικότητα είχε ανοίξει ορέξεις για καινούριο Austin Powers το καλοκαίρι που είχε κυκλοφορήσει, αλλά νερώθηκε αρκετά για να γίνει trailer και σε προδιαθέτει το πολύ για καινούριο The Tuxedo (2002), χωρίς τα ταρζανικά του Jackie Chan. Και σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο ανεπιθύμητος είναι στη Βραζιλία ο Dwayne Johnson, που εμφανίζεται ελάχιστα, πόσο χαμηλό ηλικιακά είναι το target group της ταινίας που δεν θα αναγνωρίσει τον Alan Arkin, και πώς κατάφερε να απεμπλακεί τελείως ο Βill Murray, που δεν εμφανίζεται ούτε στους τίτλους τέλους.


One Response so far.

  1. cheaptalk said

    Για να ξαναματαπειράξω τον verbal σημειώνω ότι δεν διάλεξε το εναλλακτικό από τα εξώφυλλα που του 'στειλα το πρωί που δεν προλάβαινα να βγάλω το θέμα. Εξώφυλλο που περιλαμβάνει και την Anne Hathaway, με την υπερκαβλιάρικη περούκα της. Και την περιλαμβάνει όχι γιατί η Αννούλα κάνει επιτέλους μια σέξι εμφάνιση που δικαιολογεί και ψιλοεκπληρώνει τις φαντασιώσεις των πορνόγερων χρόνια θαυμαστών της (επιπλέον και με συμπρωταγωνιστή που της ρίχνει δεκαετίες -- δικαιολογούμενες σεναριακά από πλαστικές που έχει κάνει η ατζέντα 99 για να φαίνεται μικρότερη, αν κατάλαβα καλά). Αλλά γιατί αυτή είναι κυρίως και η αποκάλυψη του trailer, και κρύβει και τον ατζέντε στην αμερικάνικη αφίσα.

    Επιπλέον γράψε ότι το στιλ και των δυο, αλλά ιδιαίτερα του Carell, φαίνεται ελαφρά προσαρμοσμένο σε αυτό των πρωταγωνιστών της σειράς (που άμα το 'χεις.. ξεχάσει μπορείς να το ξαναθυμηθείς στο YouTube). Και ότι οι κακοί κόκκινοι δεν θα είναι φυσικά Σοβιετικοί πια, αλλά μάλλον.. εξωγήινοι. Και ότι για το teaser είχε γράψει ο Dark Tyler μαζί με αυτό του Dan in Real Life (2007), και αν δε κόψει κάνα καλύτερο trailer η Warner, τα πακέτα παινεμένη μικρή επιτυχία & θαμμένη μεγάλη αποτυχία θα γίνουν μόνιμα στη πρωταγωνιστική στιβκαρελική καριέρα (προηγήθηκαν Σαραντάρης Παρθένος (2005) και Νώε για μια Βδομάδα (2007) αν τα ξέχασες κι αυτά).

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.