50 διπλές προσκλήσεις Εν Ψυχρώ

RedactedΔες/Κρύψε το trailer


Η Hollywood Entertainment σας προσκαλεί στην Avant Premiere της αντιπολεμικής ταινίας Εν Ψυχρώ. Την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στις 8 το βράδυ στo ΡΕΞ Videorama στη Δραπετσώνα.



(Αν το κλικ δε σου δουλεύει στείλε απλά e-mail: moviesforthemasses@gmail.com)

7 Responses so far.

  1. cheaptalk said

    Η νέα ταινία του Μπράιαν Ντε Πάλμα βραβεύτηκε με τον “Αργυρό Λέοντα” στο Φεστιβάλ Βενετίας 2007 χαρίζοντας στον Ντε Πάλμα ένα ακόμα βραβείο σκηνοθεσίας. Η ταινία παρουσιάζει μία σειρά ιστοριών των Αμερικανών στρατιωτών στον πόλεμο του Ιράκ, στηλετεύοντας την ‘ματιά’ των μοντέρνων μέσων μαζικής ενημέρωσης που καλύψαν τα πολεμικά γεγονότα. Ο σκηνοθέτης έψαξε και βρήκε στοιχεία που απεικόνιζαν με λεπτομέρεια τις πιο ανατριχιαστικές πράξεις του αμερικανικού στρατού που εχουμε δεί τα τελευταία χρόνια. Η λέξη redact που σημαίνει ανασυντάσσω μας δείχνει ακριβώς με πόση ακρίβεια ανέλυσε αυτά τα γεγονότα και τα μετέφερε στην μεγάλη οθόνη παίρνοντας το ρίσκο να μλήσει ανοιχτά για την παράνοια του πρόσφατου πολέμου.

    Σύνδεσμοι: blurb & info, κινηματογράφος.
    Διαδικασία: κάνεις κλικ στο πόστερ, σου βγάζει ένα e-mail, συμπληρώνεις το όνομά σου και το στέλνεις ή μαζεύεις βίντεο από τα διαδίχτυα, κάνεις και τη σχετική έρευνα, και μας συστήνεις το μοντάζ συνοδευμένο από κριτικές. Πολλές προσκλήσεις πλάκωσαν σαν τα χιόνια, όλο και κάτι δικαιούσαι κι εσύ μην ανησυχείς.

    Credits: σε μένα πάλι για όλα, αφού προφανώς έχω άπειρο χρόνο και αντοχές και απολύτως τιποτάλλο να κάνω.

  2. nutcracker said

    "Πάρ' το στεφάνι μας, πάρ' το γεράνι μας
    στη Δραπετσώνα πια δεν έχουμε ζωή
    Κράτα το χέρι μου και πάμε αστέρι μου
    εμείς θα ζήσουμε κι ας είμαστε φτωχοί"

    Δραπετσώνα? Έλεος! Μας τρέχετε κύριε πρέσβη...

  3. cheaptalk said

    Ερμμμ, δε θυμάμαι καν την αίθουσα (αν και το πιο πιθανό είναι να έχω περάσει κι από κει) αλλά απ' ότι μου λένε είναι κοντά σε κάποιον σταθμό ή κάτι, και βολεύει τους Πειραιώτες. Κάποιος από την περιοχή να μας διαφωτίσει?

  4. Anonymous said

    O κινηματογραφος βρισκεται κοντα στον Αγ.Διονυση στον Πειραια..Δλδ.βρισκομαστε στο λιμανι και φευγουμε απο το Σιδ.Σταθμο,προχωρουμε κανα χιλιομετρο προς την περιοχη που βρισκονται οι πυλες για να πας Κρητη..(ΠΥΛΗ Ε3)..Εκει στο τελος περιπου ειναι και τα φαναρια οπου βρισκεται και η εκκλησια....Προτεινω να παρκαρετε εκει γυρω-σχετικα ευκολο-μιας και το σινεμα ειναι πολυ κοντα...Η προβολη συνοδευεται απο κεμπαπ στου "Καραμπαμπα" απο τα πιο διασημα παγκοσμιως...

  5. verbal said

    (μιας και το κεμπάμπ είναι παραδοσιακά παγκοσμίως το αγαπημένο φαγητό των λογοκριτών)

  6. Anonymous said

    Στον Ηλεκτρικό του Πειραιά ξέρεις να φτάσεις, σωστά; Από κει λοιπόν, έχοντας τη θάλασσα μπροστά σου (αν βγήκες μόλις από το τρένο) ή αριστερά σου (αν οδηγείς) ακολουθείς τον δρόμο αριστερά, παράλληλα με την περίφραξη του λιμανιού.

    Στο τέλος του δρόμου, όπου υποχρεώνεσαι να στρίψεις είτε αριστερά είτε δεξιά, επιλέγεις το δεύτερο ή απλά κάνεις την υπέρβαση και περνάς απέναντι την πεζογέφυρα. Ο κινηματογράφος βρίσκεται εκεί δίπλα, στη συνοικία των αιθέριων σουβλακΙων
    και του ας-ολοκληρώσουμε-την-κλισέ-ξενάγησή-μας-στα-ξακουστά-αξιοφάγωτα-της-περιοχής νηστίσιμου χαλβά του Κοσμίδη. (Μετά τα σουβλάκια το νηστίσιμο σε μάρανε!)

    Σημ.: Πρόκειται στην ουσία για τη δεύτερη στάση μετά τον Ηλεκτρικό (Αγ. Διονύσιος), απ' όπου περνούν πολλά λεωφορεία.

  7. nutcracker said

    Τελικά ο Καραμπαμπάς έχει μόνο μερίδα, κι όχι τυλιχτό κεμπάμπ...
    :(

Copyright © 2012 Movies for the Masses, Challenging common sense since 2004. Your ticket is
Contact us at moviesforthemasses@gmail.com. Subscribe by RSS or E-mail.